Η Έγκωμη σε ρυθμούς Χριστουγέννων

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 18.12.2018
Η Έγκωμη σε ρυθμούς Χριστουγέννων

Με ολοήμερη γιορτή που στήθηκε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου στην Έγκωμη, μπροστά από το The Mall of Engomi, η Έγκωμη υποδέχτηκε την περίοδο των Χριστουγέννων. Πλήθος κόσμου πήρε μια γεύση από τη μαγική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που στήθηκε στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου και η οποία περιλάμβανε παιχνίδια, χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, δώρα, μουσική, αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν αργά το απόγευμα όταν ο Δήμαρχος Έγκωμης, Ζαχαρίας Κυριάκου, φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ την ίδια στιγμή πολύχρωμα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Έγκωμης. Αμέσως μετά, κατέφθασε ο Άγιος Βασίλης με τους βοηθούς του και μοίρασε δωράκια αλλά και αμέτρητη χαρά στα παιδιά.

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες χόρεψαν στους ρυθμούς του live link του Super FM, ενώ η Δημοτική Χορωδία Έγκωμης αλλά και άλλες χορωδίες από οργανωμένα σύνολα έντυσαν με Χριστουγεννιάτικες μουσικές μελωδίες την εκδήλωση, βάζοντας όλους στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Με χαρούμενη και γιορτινή διάθεση, οι μικροί επισκέπτες ψυχαγωγήθηκαν με διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια όπως οι μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική προσώπου, χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες αλλά και ταχυδακτυλουργικά κόλπα. Επίσης, τα μικρά παιδιά έκαναν βόλτα με το carousel στο παρακείμενο λούνα παρκ Παπαφιλίππου.

Επίσης, στον χώρο της εκδήλωσης, λειτούργησαν χριστουγεννιάτικες αγορές από διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις. Επιπλέον, τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες, έβγαλαν αμέτρητες φωτογραφίες στο photobooth, αποτυπώνοντας τις χαρούμενες χριστουγεννιάτικες στιγμές τους, παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Έγκωμης και το The Mall of Engomi.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν το Center for Social Innovation (CSI).

Υποστηρικτές: Pizza Mia, KFC, Pepsi, Λούνα παρκ Παπαφιλίππου, Mindy boutique, SOHO, Crepa Land, 40ό Σύστημα Προσκόπων Έγκωμης, Κοινοτική Αστυνόμευση.

«Το διαχρονικό μήνυμα των ψηφοφόρων στα κόμματα» του Διονύση Διονυσίου

«Το διαχρονικό μήνυμα των ψηφοφόρων στα κόμματα» του Διονύση Διονυσίου

Ψυχοθεραπεία ΔΗΣΥ με… ποίηση: Οι πικραμένοι απαγγέλλουν και η πρόεδρος τα ψάλλει

Πενσιλβάνια: Από τα 135 μέτρα ο πυροβολισμός στον Τράμπ– Ποιος είναι ο 20χρονος δράστης