Ψηφοφορία ΚΥΠΕ 2017: Διάκριση Αντικαρκινικού στην κατηγορία Αλληλεγγύη

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 18.1.2018
Ψηφοφορία ΚΥΠΕ 2017: Διάκριση Αντικαρκινικού στην κατηγορία Αλληλεγγύη
Ψηφοφορία ΚΥΠΕ για πρόσωπα/οργανισμούς της χρονιάς 2017: Διάκριση Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στην κατηγορία Αλληλεγγύη

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου διακρίθηκε πρόσφατα σε ηλεκτρονική ψηφοφορία που διεξήγε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων με σκοπό να αναδειχθούν τα πρόσωπα και οι οργανισμοί της χρονιάς που μας πέρασε. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Αλληλεγγύη» πρώτος οργανισμός αναδείχθηκε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες με ποσοστό 31,3% και δεύτερος ακολουθεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου με ποσοστό 21,5%. Ακολούθως η Διεθνής Αμνηστία με 18,5%, Οργάνωση του ΟΗΕ για τα Παιδιά (UNICEF) με επίσης 18,5% και η Διεθνής Διαφάνεια Κύπρου με 10,2%.

Ο Πρόεδρος της Κίνας Σι Ζιπίγκ αναδείχθηκε Πρόσωπο της Χρονιάς 2017 στην κατηγορία «Πολιτική», ο Καζούο Ισιγκούρο, Βρετανός συγγραφέας και κάτοχος του Νόμπελ Λογοτεχνίας 2017 ήταν ο δημοφιλέστερος στην κατηγορία «Πολιτισμός». Ο Ελληνονιγηριανός καλαθοσφαιριστής του NBA Γιάννης Αντετοκούμπο πήρε πανηγυρικά την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της ιστοσελίδας του ΚΥΠΕ, στην κατηγορία «Αθλητισμός».

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Κυπριακή κοινωνία που αναγνωρίζει το έργο του και στέκεται δίπλα του, σύμμαχος στον δύσκολο και πολλές φορές άνισο αγώνα ενάντια στον καρκίνο.

Τέλος, δίνει υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να προσφέρει απλόχερα αγάπη, φροντίδα και ανακούφιση στους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Γιατί ο πόνος, τόσο ο σωματικός όσο και ο ψυχικός, δε πρέπει να εμποδίζει κανέναν από το να απολαμβάνει τη ζωή του. Όση και αν είναι αυτή.

Στο φως 50 χρόνια μετά: Τι αποφάσισε η Τουρκική Εθνοσυνέλευση για την Κύπρο τρεις μέρες μετά το πραξικόπημα της 15ης...

Στην φυλακή ο νευροχειρουργός για τις βαλβίδες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην φυλακή ο νευροχειρουργός για τις βαλβίδες