Δίπλα στη «Χρυσαλλίδα» η IronFX Global Ltd

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 23.11.2017
Δίπλα στη «Χρυσαλλίδα» η IronFX Global Ltd
Συμμετείχε ως Χάλκινος Χορηγός σε εκδήλωση για την ενίσχυση των παιδιών με σχιστίες και άλλες κρανιοπροσωπικές ανωμαλίες

Η IronFX Global Ltd, επιβεβαιώνοντας τον σταθερό προσανατολισμό της προς την ενίσχυση ευάλωτων ομάδων, γίνεται αρωγός στις προσπάθειες του Παγκύπριου Συνδέσμου «Χρυσαλλίδα» για τη στήριξη των ατόμων και παιδιών με σχιστίες και άλλες κρανιοπροσωπικές ανωμαλίες.

Στο πλαίσιο ενός στοχευμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, η IronFX συμμετείχε ως Χάλκινος Χορηγός σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Προεδρικό Μέγαρο από το Κυπριακό Κέντρο Κρανιογναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Δρ. Ζωής Νικολάου. Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για την ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Χρυσαλλίδα. Στόχος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού είναι η παροχή ψυχολογικής, οικονομικής και ηθικής στήριξης στις οικογένειες των παιδιών με σχιστίες και των ατόμων με δυσμορφίες προσώπου.

Σε δηλώσεις του, στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της IronFX, Μάρκος Α. Κασιουρής εξέφρασε την πεποίθηση πως οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την ενίσχυση του Συνδέσμου θα έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους. Ο κ. Κασιουρής ανέφερε πως «η προσφορά στην κοινωνία αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την IronFX και είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε στις προσπάθειες της Χρυσαλλίδας για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, ενισχύοντας περαιτέρω το πολυσχιδές έργο του Συνδέσμου».

Από την ίδρυσή της, το 2010, η IronFX αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία της σε θέματα κοινωνικής ευθύνης, υλοποιώντας ένα ευρύ φάσμα δράσεων και στηρίζοντας διαχρονικά οργανισμούς με πλούσιο κοινωνικό έργο.

Πυρ ομαδόν κατά Ισραήλ για τη σφαγή στη Ράφα - «Κατάφωρη περιφρόνηση του Διεθνούς Δικαίου»

Kition: «Παράνομη η απόφαση της κυβέρνησης για τερματισμό της σύμβασης - Εξετάζουμε τις νομικές μας επιλογές»

Qatar Airways: «Χάσαμε απότομα ύψος, χτυπήσαμε στην οροφή» - Πως περιγράφουν τον τρόμο επιβάτες της πτήσης

Καζίνο στην Τύμπου και ξενοδοχείο στη Λάπηθο σχεδιάζει εταιρεία