Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χορηγός στον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 21.11.2017
Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χορηγός στον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, στις 19/11/2017, με την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ως έναν από τους χορηγούς...

Η Petrolina Energy Team κατέλαβε την τρίτη θέση στον εταιρικό αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, στις 19 Νοεμβρίου 2017, με την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ως έναν από τους κύριους χορηγούς. Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συμμετείχε με τη δική της ομάδα, την Petrolina Energy Team και τερμάτισε 3η από τις 39 εταιρείες που συμμετείχαν στον εταιρικό αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Παράλληλα, ως χορηγός, είχε δικό της περίπτερο στον χώρο της εκδήλωσης προσφέροντας αναμνηστικά δώρα. Μια ευχάριστη νότα στην εορταστική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης πρόσθεσε και η μασκότ της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

Με τη στήριξη του πρώτου Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίου Λάρνακας η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ συνεισφέρει στην καθιέρωση του νέου αυτού θεσμού στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, με συνεπακόλουθο όφελος για την τοπική κοινωνία και τον κυπριακό αθλητισμό ευρύτερα.

O Μαραθώνιος Λάρνακας, με τα έσοδα από τις συμμετοχές, θα στηρίξει ιδρύματα και οργανωμένα σύνολα που παρέχουν κοινωφελές έργο, όπως το Καραϊσκάκειο, ο Οργανισμός Hope for Children, το Κίνημα Movember και το Special Olympics Cyprus.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ως η πρώτη κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών, στηρίζει διαχρονικά τις μεγάλες αθλητικές δραστηριότητες του τόπου. Για την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ο αθλητισμός είναι από τις σημαντικότερες δραστηριότητες που μπορεί να έχει στη ζωή του κάθε άνθρωπος και γι’ αυτό τον λόγο κατέχει βασική θέση στη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης.

Σε εξέλιξη δασική πυρκαγιά μεταξύ Λινούς και Φλάσου - Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης (φώτος)

Χριστοδουλίδης προς εταιρείες που καθυστερούν την υλοποίηση έργων: «Το κράτος δεν εκβιάζεται, δεν θα μείνει απλά να βλέπει»

Η Ανδριάνα Νικολάου ζητά δικαιοσύνη και διαφάνεια από τους θεσμούς για την υπόθεση του γιου της, Θανάση

Moody