ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Ευαισθητοποίηση για την πρόληψη του ανδρικού καρκίνου

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 13.11.2017
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Ευαισθητοποίηση για την πρόληψη του ανδρικού καρκίνου

Διάλεξη στο προσωπικό της Εταιρείας

Διάλεξη για τα μέλη του προσωπικού της με θέμα «Καλοήθης υπερτροφία Vs Καρκίνου προστάτη», διοργάνωσε στα κεντρικά γραφεία της στη Λάρνακα η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, με την ευκαιρία του «Μήνα Ανδρικού Καρκίνου».

Στόχος της εκδήλωσης, στην οποία ομιλητής ήταν ο Δρ Παναγιώτης Σακκάς, χειρουργός ουρολόγος, ανδρολόγος, ήταν η ενημέρωση των ανδρών και η ευαισθητοποίησή τους για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του ανδρικού καρκίνου.

O τομέας της Υγείας κατέχει σημαντική θέση στη στρατηγική της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και διαχρονικά περιλαμβάνει σημαντικές δράσεις τόσο για το ευρύ κοινό όσο και για τα μέλη του προσωπικού της.

Επανήλθε η κινεζική κοινοπραξία για τερματικό ΦΑ – Ζητά διορισμό διαμεσολαβητή για διαπραγμάτευση σε ουδέτερο έδαφος

Νεκρός ο πρόεδρος του Ιράν και ο ΥΠΕΞ ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση - Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί