Οι μπίρες Φιξ και Μύθος στον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 24.8.2017
Οι μπίρες Φιξ και Μύθος στον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης

Η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς ΛΤΔ διευρύνει την γκάμα προϊόντων της μέσα από μια νέα συνεργασία με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία. Μέσω της συνεργασίας, η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή των προϊόντων FIX HELLAS, FIX DARK και ΜΥΘΟΣ.

Η μπύρα FIX είναι η ελληνική premium lager μπύρα με την πιο μακρόχρονη ιστορία και την πλουσιότερη κληρονομιά, από το 1864, άρρηκτα συνδεδεμένη με σταθερές διαχρονικές αξίες και αναγνωρισμένη διεθνώς με 38 χρυσά μετάλλια και βραβεία. Φέροντας ατόφια την ελληνική σφραγίδα και με μια πορεία που ξεπερνά τα 150 χρόνια επώνυμης παρουσίας, η FIX Hellas συνδυάζει την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία ενός ιστορικού brand, αποτελώντας μία από τις πρώτες επιλογές των καταναλωτών, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού, στις οποίες εξάγεται.

Η FIX Dark είναι μία Premium Dark Lager μπύρα, που λανσαρίστηκε το 2012 και συνδυάζει τις αξίες, την κληρονομιά και τη ζυθογνωσία ΦΙΞ. Με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της, η FIX Dark ήρθε για να εμπλουτίσει το ρεπερτόριο των καταναλωτικών επιλογών, ιδίως για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό στην καθημερινή τους απόλαυση!

Η μπύρα Mythos είναι η αυθεντική ελληνική lager με τον πλούσιο αφρό, το λαμπερό ξανθό χρώμα, τα ευδιάκριτα αρώματα και την ευχάριστη, δροσιστική γεύση. Η εξαιρετική ποιότητα και η αυθεντική προσωπικότητα της έχουν κερδίσει τις καρδιές των καταναλωτών, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, καθώς εξάγεται σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Με την ανάθεση της διανομής στην ΦΦΔ, τη μεγαλύτερη εταιρεία διανομής ποτών και ηγέτη της κυπριακής αγοράς μπύρας, οι μπύρες Φιξ και Μύθος αναμένεται να επεκτείνουν την παρουσία τους στην κυπριακή αγορά και να αποκτήσουν σημαντικό μερίδιο της κατανάλωσης.

Δεν φεύγει ο Καρογιάν μετά τις ευρωεκλογές αλλά πάει στο Προεδρικό για νέο πλαίσιο συνεργασίας

Η επόμενη μέρα του Μάριου Πελεκάνου στο ΕΛΑΜ – Ποια θέση αναμένεται να του προτείνει ο Χρίστου

Προειδοποιεί με αποχώρηση ο Μαρίνος Κλεάνθους «αν δεν αλλάξει η ΔΗΠΑ»

Προειδοποιεί με αποχώρηση ο Μαρίνος Κλεάνθους «αν δεν αλλάξει η ΔΗΠΑ»