ΜΤΝ 4 Family: Ολοκληρωμένο πακέτο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας!

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 13.7.2017
ΜΤΝ 4 Family: Ολοκληρωμένο πακέτο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας!
Η ΜΤΝ, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες μιας οικογένειας, δημιούργησε το ΜΤΝ 4 Family, το πραγματικά ολοκληρωμένο πακέτο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας...

ΜΤΝ 4 Family – Το πραγματικά ολοκληρωμένο πακέτο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας!

Η ΜΤΝ, αναγνωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες μιας οικογένειας και τους τρόπους που επιλέγουν τα μέλη της να επικοινωνήσουν αλλά και να ψυχαγωγηθούν, δημιούργησε το ΜΤΝ 4 Family, το πραγματικά ολοκληρωμένο πακέτο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Με το ΜΤΝ 4 Family όλοι μπορούν να επικοινωνούν οικονομικά χωρίς να πρέπει να κάνουν συμβιβασμούς στις ανάγκες επικοινωνίας τους. Με δύο ή περισσότερες γραμμές κινητής, σταθερή, ίντερνετ και τηλεόραση, μία οικογένεια έχει πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας από μόνο 56 ευρώ το μήνα!

Τα ωφελήματα δεν σταματούν εδώ όμως. Με το ΜΤΝ 4 Family, η κάθε γραμμή κινητής παίρνει δωρεάν 1GB Mobile Internet κάθε μήνα ενώ τα μέλη της οικογένειας επικοινωνούν δωρεάν μεταξύ τους. Επίσης, μπορούν να συνδυάσουν τις δόσεις που δικαιούται η κάθε γραμμή κινητής για ένα ή περισσότερα smartphones.

Για να δημιουργήσετε το δικό σας ΜΤΝ 4 Family, επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα της ΜΤΝ ή επιλεγμένους συνεργάτες ή καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΜΤΝ στο 136.

Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις στο www.mtn.com.cy

Αποκάλυψη CNNi: Ανατροπή στην απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ - Με τρία όπλα η επίθεση

Υψηλότερες θερμοκρασίες από το κανονικό για Ιούλη και μέσα Αυγούστου αναμένουν Μετεωρολογική και DWD

ΑΗΚ: Διακοπές ηλεκτρισμού σε Πύργο και Παρεκκλησιά την Πέμπτη - Όλες οι πληροφορίες