Το κατάστημα ομορφιάς Glow παρουσιάζει το Slate Hair Style Bar

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 7.7.2017
Το κατάστημα ομορφιάς Glow παρουσιάζει το Slate Hair Style Bar

Οι διεθνούς φήμης hairstylists της ομάδας Slate έρχονται στο κατάστημα ομορφιάς Glow στο The Mall of Cyprus την Παρασκευή 14 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουλίου! H MJ (Style Director) και o Michael (Creative Director) συμμετέχουν σε διεθνείς πασαρέλες όπως αυτές για τους οίκους Burberry, Topshop και Margaret Howell. Το πελατολόγιο τους συμπεριλαμβάνει ονόματα όπως Cara Delevingne, Suki Waterhouse & socialite Nicky Hilton.

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και διαλέξτε ανάμεσα σε καλοκαιρινά hair trends όπως ανάλαφρες μπούκλες, πλεξούδες, wet look και πολλά άλλα!

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο 22 815571.

Στην Εντατική εθνοφρουρός: Αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά την πρωινή άσκηση - Τι λέει το Υπ. Άμυνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λωρίδα της Γάζας: Αιματηρό ισραηλινό πλήγμα με δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες στην Χαν Γιουνίς

Μιλλιέτ: Η εξομάλυνση σχέσεων Ελλάδας - Τουρκίας θα δοκιμαστεί στις 20 Ιουλίου