Εισφορά της Mothercare προς τον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα»

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Το ποσό αυτό προήλθε από την πώληση 2.000 αρκούδων της MOTHERCARE και αποτελεί συμβολή της εταιρίας στην ανέγερση μονάδας νοσηλείας νεογνών.

Ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του προς την MOTHERCARE Κύπρου για την προσφορά των €20.000 προς τον Σύνδεσμο, μέσα από την διοργάνωση της εκστρατείας «MOTHERCARE ΚΥΠΡΟΥ - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΣΑ».


Το ποσό αυτό προήλθε από την πώληση 2.000 χαριτωμένων αρκούδων της MOTHERCARE και αποτελεί συμβολή της εταιρίας στην επίτευξη του στόχου του Συνδέσμου για την ανέγερση νέας, σύγχρονης Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Προώρων στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ’ στη Λευκωσία.


 


 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play