Εισφορά της Mothercare προς τον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα»

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 7.7.2017
Εισφορά της Mothercare προς τον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα»
Το ποσό αυτό προήλθε από την πώληση 2.000 αρκούδων της MOTHERCARE και αποτελεί συμβολή της εταιρίας στην ανέγερση μονάδας νοσηλείας νεογνών.

Ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του προς την MOTHERCARE Κύπρου για την προσφορά των €20.000 προς τον Σύνδεσμο, μέσα από την διοργάνωση της εκστρατείας «MOTHERCARE ΚΥΠΡΟΥ - 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΣΑ».

Το ποσό αυτό προήλθε από την πώληση 2.000 χαριτωμένων αρκούδων της MOTHERCARE και αποτελεί συμβολή της εταιρίας στην επίτευξη του στόχου του Συνδέσμου για την ανέγερση νέας, σύγχρονης Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Προώρων στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ’ στη Λευκωσία.

Eurogroup: Αναγκαία η σταδιακή δημοσιονομική περισυλλογή

Διευκρινίσεις θα ζητήσουν αύριο οι συντεχνίες για την πρόταση για πέναλτι 12%
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διευκρινίσεις θα ζητήσουν αύριο οι συντεχνίες για την πρόταση για πέναλτι 12%