Universal Life:Βράβευσε τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 11.5.2017
Universal Life:Βράβευσε τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους
Με κεντρικό μήνυμα «Η πορεία συνεχίζεται» πραγματοποιήθηκε στο ROYAL HALL,η τελετή βράβευσης των κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων για το 2016

Με κεντρικό μήνυμα «Η πορεία συνεχίζεται» πραγματοποιήθηκε στο ROYAL HALL στη Λευκωσία μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα πανηγυρικό κλίμα η τελετή βράβευσης των κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων της Universal Life για το 2016. Αφιερωμένη στο θεσμό της ασφάλισης και τον επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο, πέραν από τη βράβευση αυτών που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά, η εκδήλωση είχε ως στόχο να αναδείξει τις προοπτικές που διανοίγονται μέσα από την ομαδικότητα, τον επαγγελματισμό και την πελατοκεντρικότητα, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους πλέον πετυχημένους Aσφαλιστικούς Συμβούλους της Εταιρείας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Έφορος Ασφαλίσεων κα Βικτώρια Νάταρ και η Βοηθός Έφορος Ασφαλίσεων κα Τώνια Τσαγγάρη. Παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δρ. Φώτος Φωτιάδης Ια, ο Αντιπρόεδρος, κος Γιώργος Γεωργίου, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής, Δρ. Ανδρέας Κ. Κρητιώτης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και το Ανθρώπινο Δυναμικό και το Ασφαλιστικό Δίκτυο της Εταιρείας. Παρέστη επίσης ο Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, κος Νικόλας Χατζηγιάννης και άλλα ανώτερα στελέχη της Τράπεζας.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Δρ. Φώτος Φωτιάδης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους του 2016 και τους επαίνεσε για την αφοσίωση και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο τα οποία όπως δήλωσε αποτελούν «συστατικά που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους της Universal Life, οι οποίοι ξέρουν να προσφέρουν, να αγωνίζονται, να διακρίνονται και να νικούν».

Ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας, Δρ. Ανδρέας Κ. Κρητιώτης, σε δική του ομιλία συνεχάρη όλους όσους αγκαλιάζουν την πορεία προς την αριστεία και δήλωσε ότι οι αυξανόμενες πιέσεις στον ασφαλιστικό τομέα αλλά και στο ευρύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον πρέπει να αποτελούν κινητήρια δύναμη για την Εταιρεία και τον καθένα μας στην πορεία προς το μέλλον. Ειδική αναφορά έκανε και στη στρατηγική συνεργασία της Universal Life με τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα η οποία όπως δήλωσε αποτελεί «μια τεράστια ευκαιρία ανάπτυξης και αν τη διαχειριστούμε σωστά θα μπορούμε να βάλουμε τα θεμέλια για τεράστιες νέες προοπτικές».

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κος. Κούλλης Σαββίδης στο δικό του χαιρετισμό ανάφερε χαρακτηριστικά ότι, «η θεματολογία της φετινής εκδήλωσης είναι βγαλμένη από τους ίδιους τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους για τους ίδιους και αντανακλά το ένδοξο παρελθόν της Universal Life προδιαγράφοντας το μέλλον της, στο οποίο θα πορευθούμε με το ίδιο ομαδικό πνεύμα αφού Η Πορεία Συνεχίζεται για νέες επιτυχίες».

Μέρος του τελετουργικού της βραδιάς, περιλάμβανε Αφροβραζιλιάνικη μουσική από την ομάδα κρουστών Batukinio, οι οποίοι πρόσφεραν μια μαγευτική μουσική εμπειρία σε όλους τους παρευρισκομένους. Πέρα από τους πρωτότυπους μουσικούς συνδυασμούς, η ομάδα ενέπνευσε τον κόσμο με τη δύναμη της δημιουργικότητας και της κοινής προσπάθειας, η οποία σκόρπισε ένα μοναδικό μείγμα από ηχοχρώματα.

Στους διακριθέντες Aσφαλιστικούς Συμβούλους απονεμήθηκαν έπαθλα και τιμητικές διακρίσεις για την παραγωγή τους το 2016.

Τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι ακόλουθοι:

Πρώτος Aσφαλιστικός Σύμβουλος: Άδωνης Άδωνη

Δεύτερος Aσφαλιστικός Σύμβουλος: Μεθόδιος Παπαμεθοδίου

Τρίτος Aσφαλιστικός Σύμβουλος: Παύλος Χριστοφόρου

Πρώτο κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα του Χριστάκη Μακρή.

Δεύτερο κορυφαίο υποκατάστημα αναδείχθηκε το υποκατάστημα του Μιχάλη Αργυρίδη.

Αποκαλύψεις στο Ανώτατο Δικαστήριο: O επίδοξος δολοφόνος Ισραηλινών βρισκόταν στην Κύπρο από το 2002

Ενδιαφέρεται η Κύπρος για τον Επίτροπο Μεσογείου; Τι δήλωσε στο Politico ο Πρ. Χριστοδουλίδης

Guardian: Για «μετέωρους» αιτητές ασύλου στη νεκρή ζώνη μιλά η εφημερίδα - Αιχμές για την πολιτική της κυβέρνησης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ