Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε ο κ. Tim Daniels

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 7.4.2017
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε ο κ. Tim Daniels

Σημαντική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε ο κ. Tim Daniels – Πρόεδρος της Laureate για την περιφέρεια της Ευρώπης, Mέσης Ανατολής, Ασίας και Αυστραλίας.

Η Laureate – στην οποία ανήκει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου – ανταποκρινόμενη στη στρατηγική της πολιτείας για να καταστεί η Κύπρος Περιφερειακό Κέντρο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, έχει πραγματοποιήσει μια τεράστια επένδυση τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Daniels ανέφερε – μεταξύ άλλων – στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη σταθερή βούληση της Laureate για επενδύσεις στην ανώτατη εκπαίδευση μέσω του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με χαρακτηριστική επένδυση τη δημιουργία της πρώτης Οδοντιατρικής στην χώρα μας.

Τόσο ο κ. Daniels όσο και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού και ο Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Καθηγ. Κώστας Γουλιάμος ανέδειξαν κατά τη διάρκεια συνάντησης τα στρατηγικά πλεονεκτήματα που φέρνει η επένδυση της Laureate, δημιουργώντας ένα εκπαιδευτικό οικονομικό και πολιτισμικό κεφάλαιο με προστιθέμενη αξία για την Κύπρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναγνώρισε ότι ο ρόλος της Laureate είναι κεφαλαιώδους σημασίας καθότι συμβάλλει στους στρατηγικούς στόχους της Κύπρου. Παράλληλα, ο κ. Αναστασιάδης ενθάρρυνε τη Laureate να συνεχίσει τη στήριξη της Κύπρου ως χώρας προορισμού εκπαιδευτικής επένδυσης.

Χριστοδουλίδης προς εταιρείες που καθυστερούν την υλοποίηση έργων: «Το κράτος δεν εκβιάζεται, δεν θα μείνει απλά να βλέπει»

Η Ανδριάνα Νικολάου ζητά δικαιοσύνη και διαφάνεια από τους θεσμούς για την υπόθεση του γιου της, Θανάση

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Λινούς και Φλάσου - Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις οι δυνάμεις πυρόσβεσης (φώτος)

Moody