Happy St. Patrick’s Day by Kerrygold!

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Δεν είναι τυχαίο ότι το χρώμα του βουτύρου Kerrygold είναι χρυσαφένιο. Είναι πλούσιο σε β-καροτίνη, που συναντάται στο γρασίδι που βόσκουν...

Έχουμε πολλούς λόγους για να γιορτάζουμε την ιρλανδική μας κληρονομιά...


 


H Ιρλανδία


Τα καλά προϊόντα δημιουργούν τα πιο όμορφα συναισθήματα όπως η ιρλανδική φύση δημιουργεί το πιο χρυσαφένιο βούτυρο. Η Ιρλανδία απολαμβάνει ένα εύκρατο κλίμα με πολλή βροχή. Μπορεί να μην απολαμβάνουν όλοι τη βροχή, αλλά οι Ιρλανδοί την αγαπούν γιατί φέρνει χρώμα στα ανθισμένα λιβάδια!


Οι αγελάδες


Οι αγελάδες στις φάρμες της Kerrygold απολαμβάνουν το φρέσκο χορτάρι και τα άγρια βότανα σχεδόν ολόχρονα, αφού βόσκουν έξω στον καθαρό αέρα μέχρι και 300 μέρες τον χρόνο! Δεν υπάρχουν περισσότερες από 70 αγελάδες σε κάθε λιβάδι. Η Ιρλανδία είναι από τις λίγες χώρες που μπορούν να υιοθετήσουν ένα τέτοιο γεωργικό μοντέλο, γι’ αυτό μην ξαφνιαστείτε εάν δείτε μια αγελάδα στην Ιρλανδία να πηδά από χαρά!


Οι αγρότες


Εδώ και πάνω από 6000 χρόνια, οι Ιρλανδοί είναι ειδικοί στο να εκτρέφουν αγελάδες ώστε να μπορούν να φέρνουν φρέσκο γάλα και βούτυρο στο τραπέζι τους. Είναι αυτή η μοναδική κληρονομιά που κάνει τα ιρλανδικά γαλακτοκομικά προϊόντα τα καλύτερα στον κόσμο.


Το γάλα


Πολλή βροχή και πλούσιο χορτάρι: αυτό επιδρά σημαντικά στο ιρλανδικό γάλα, που πολύ εύστοχα αποκαλείται “γάλα από λιβάδι”. Αυτό το γάλα είναι γεμάτο γεύση, β-καροτίνη, βιταμίνες, Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6. Δεν είναι μόνο υγιεινό αλλά και υπέροχα κρεμώδες. Με λίγα λόγια: το ιδανικό συστατικό για να φτιάξει κανείς το βούτυρο Kerrygold, καθώς και τα νόστιμα τυριά μας!


Το βούτυρο


Δεν είναι τυχαίο ότι το χρώμα του βουτύρου Kerrygold είναι χρυσαφένιο. Είναι πλούσιο σε β-καροτίνη, που συναντάται στο γρασίδι που βόσκουν οι αγελάδες της Ιρλανδίας. Το βούτυρο Kerrygold φτιάχνεται από 100% φυσικό γάλα που παρασκευάζεται σε μικρές φάρμες κατά μήκος της ιρλανδικής εξοχής.


Το τυρί


Με το ίδιο φυσικό κρεμώδες γάλα φτιάχνονται και τα τυριά της Kerrygold. Απαλό και ώριμο cheddar, πικάντικο regato και ελαφρύ gouda. Στα τυριά Kerrygold μπορείτε να γευτείτε την αγάπη των αγροτών για τις αγελάδες, το χορτάρι και τα άγρια βότανα που βλαστούν στα πλούσια λιβάδια της Ιρλανδίας.


 


Τα προϊόντα Kerrygold διανέμονται στην Κύπρο από την Tryfon Tseriotis Ltd.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play