Χρυσό Ermis Award στη διαφημιστική εταιρία ΓΝΩΜΗ

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 15.3.2017
Χρυσό Ermis Award στη διαφημιστική εταιρία ΓΝΩΜΗ
Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία για την Κυπριακή συμμετοχή, αφού ανταγωνίστηκε κολοσσούς στον χώρο της διαφήμισης στην Ελλάδα.

Γνώμη και Cytamobile-Vodafone ΚΟΥΦΟ-βράζουν από χαρά, για τη χρυσή βράβευση της σειράς διαφημιστικών ταινιών της SOEASY PAY AS YOU GO, στην επίσημη τελετή των Ermis Awards στις 14 Μαρτίου 2017 στην Αθήνα.

Τα Ermis Awards, που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος, είναι ο μοναδικός, αυτή τη στιγμή, θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου διαφήμισης και επικοινωνίας στις δύο χώρες.

Ένας ενθουσιώδης σχολιαστής σκακιστικών αγώνων, ένας καθηγητής που αγαπάει τη ραπ, κι ένας προπονητής… πολύ ψηλός, πρωταγωνιστές των ταινιών με concept «ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΦΟ», διαγωνίστηκαν στη δύσκολη κατηγορία Ermis AD, Διαφημιστικές ταινίες, Σειρά έργων και κατάφεραν να ξεχωρίσουν παρά τον έντονο ανταγωνισμό. Η «κουφή» τριάδα πέτυχε και έφερε στη Γνώμη, στη Cytamobile-Vodafone και στην Κύπρο, το βραβείο που σηματοδοτεί μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις στον τομέα της Επικοινωνίας.

Και επειδή, «it takes more to tango», το ERMIS GOLD αποτελεί το επιστέγασμα μιας εξαιρετικής συνεργασίας ανάμεσα σε Gnomi Communication Consultants, Cytamobile-Vodafone και Cube Productions με σκηνοθέτη τον Κώστα Μαρούδη.

Στην Εντατική εθνοφρουρός: Αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά την πρωινή άσκηση - Τι λέει το Υπ. Άμυνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λωρίδα της Γάζας: Αιματηρό ισραηλινό πλήγμα με δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες στην Χαν Γιουνίς

Μιλλιέτ: Η εξομάλυνση σχέσεων Ελλάδας - Τουρκίας θα δοκιμαστεί στις 20 Ιουλίου