Ολοκληρώθηκε η καμπάνια «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό» της ΙΚΕΑ

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 12.2.2017
Ολοκληρώθηκε η καμπάνια «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό» της ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ Κύπρου για μια ακόμη χρονιά στήριξε τα δικαιώματα των παιδιών συμμετέχοντας στην καμπάνια «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό». Από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 24 Δεκεμβρίου 2016 το ΙΚΕΑ Foundation προσέφερε, με κάθε αγορά ενός λούτρινου παιχνιδιού ή βιβλίου, 1€ για τη στήριξη του δικαιώματος των παιδιών στο παιχνίδι και τη σωστή ανάπτυξη, μέσω προγραμμάτων διαφόρων οργανισμών όπως η UNICEF και το Save the Children. Στην Κύπρο συγκεντρώθηκε το ποσό των 15,100€.

Για την ΙΚΕΑ τα παιδιά είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο και γι’ αυτό η στήριξη των δικαιωμάτων τους, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της εταιρείας.

Πρ. Χριστοδουλίδης: Σύντομα εξελίξεις σε σχέση με την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων

Μπλίνκεν: Είμαστε κοντά σε συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Μπλίνκεν: Είμαστε κοντά σε συμφωνία για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Ψηφιακό μπλακ άουτ: Το viral timelapse βίντεο που δείχνει πώς άδειασε σταδιακά ο ουρανός των ΗΠΑ

Από κίτρινη σε πορτοκαλί προειδοποίηση σήμερα Σάββατο – Στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία

ΔΗΣΥ για αυξήσεις στο Δημόσιο: Έναντι άλλων αναγκών της κοινωνίας, αυτή ήταν η προτεραιότητα της κυβέρνησης;
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ