Η FMW προωθεί στην Κύπρο την υπηρεσία AdReport

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 9.2.2017
Η FMW προωθεί στην Κύπρο την υπηρεσία AdReport

Καταγράφει, αναλύει και παρουσιάζει όλα όσα αφορούν τη διαφήμιση στο διαδίκτυο

Συμφωνία για την προώθηση στην κυπριακή αγορά της πρωτοποριακής Υπηρεσίας AdReport η οποία καταγράφει, αναλύει και παρουσιάζει τη διαφήμιση στο διαδίκτυο, έχει συνάψει η Εταιρεία Επικοινωνίας, Δημοσιότητας, Εκδόσεων, Διαφήμισης και Συνεδρίων fmw financial media way με την εταιρεία ADREPORT LTD.

Σκοπός της συμφωνίας για συνεργασία των δύο εταιρειών είναι η προώθηση αυτού του χρήσιμου εργαλείου στις κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς, που επιθυμούν να έχουν γνώση στο πώς εξελίσσεται η διαφήμιση στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα, μέσω της υπηρεσίας AdReport, που ήδη λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα, στην Ολλανδία, στην Ιταλία και στην Τουρκία, οι επιχειρήσεις και κυρίως τα Τμήματα Μάρκετινγκ μπορούν:

• Να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο όλες τις καμπάνιες, τις καμπάνιες του κλάδου τους ή της επιχείρησης τους.

• Να ενημερώνονται σε ποιες ιστοσελίδες, από πότε μέχρι πότε, τρέχει ένα διαφημιστικό πλάνο, δικό τους ή άλλων επιχειρήσεων.

• Να παρακολουθούν πώς, πού και πότε διαφημίζεται ο ανταγωνισμός.

• Να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια τεράστια βάση δεδομένων (database) δημιουργικών που συνεχώς εμπλουτίζεται.

• Να μελετούν τη χαρτογράφηση της online διαφημιστικής αγοράς, της ιστοσελίδας ανά κατηγορία ή επιχείρηση, τις καμπάνιες ανά κατηγορία, κλπ.

Γενικά, η υπηρεσία αυτή αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για τα Τμήματα Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Οργανισμών και Επιχειρήσεων που επιθυμούν να παρακολουθούν κάθε στιγμή σε πραγματικό χρόνο ποιος διαφημίζεται και πού, με ποια δημιουργικά, τα προϊόντα και υπηρεσίες κάθε εταιρείας που διαφημίζονται, τη δραστηριότητα οποιουδήποτε κλάδου, πόσες και ποιες καμπάνιες έχει κάθε ιστοσελίδα και φυσικά να ελέγχουν τις καμπάνιες της δικής τους εταιρείας (που αναρτήθηκε, πότε, κλπ).

Η υπηρεσία έχει και τη δυνατότητα αποστολής alerts στους συνδρομητές της για να ενημερώνονται (μέσω e-mail) για κάθε νέα διαφημιστική καμπάνια που εμφανίζεται στο διαδίκτυο.

Η υπηρεσία αυτή διατίθεται συνδρομητικά έναντι του ποσού των €150+Φ.Π.Α. το μήνα.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν αυτή τη πολύ χρήσιμη υπηρεσία μπορούν να απευθύνονται στην Εταιρεία fmw financial media way (τηλ.22342005) για να τους αποσταλούν οι σχετικοί κωδικοί πρόσβασης στο AdReport.

Φον ντερ Λάιεν: Οι Κύπριοι αξίζουν επανενωμένη χώρα - Το κυπριακό είναι ευρωπαϊκό ζήτημα

Μητσοτάκης για Κυπριακό: Διεκδικούμε ένα ευρωπαϊκό κράτος με βάση τα ψηφίσματα του ΟΗΕ
ΕΛΛΑΔΑ

Ερντογάν: Μια ομοσπονδιακή λύση δεν είναι δυνατή στην Κύπρο - Άμεση η αντίδραση της Αθήνας