25 χρόνια Pizza Hut: Δωρεά €25.000 στην Αγία Σκέπη

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 26.1.2017
25 χρόνια Pizza Hut: Δωρεά €25.000 στην Αγία Σκέπη
H Pizza Hut Κύπρου, αντί εορτασμών για τα 25χρονα γενέθλιά της στηρίζει τη Θεραπευτική Κοινότητα Αγία Σκέπη όπου και παρέδωσε το ποσό...

H Pizza Hut Κύπρου, αντί εορτασμών για τα 25χρονα γενέθλιά της στηρίζει τη Θεραπευτική Κοινότητα ¨Αγία Σκέπη

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Θ. Κ. "Αγία Σκέπη", η διευθυντική ομάδα της Pizza Hut, παρέδωσε το ποσό των €25.000 στον κ. Χάρη Παπαδόπουλο, Διοικητικό στέλεχος της Κοινότητας, για την ουσιαστική ενίσχυση και τον εμπλουτισμό των προγραμμάτων της.

Αναφερόμενη στην πρωτοβουλία αυτή, η διευθύντρια Μάρκετινγκ της Pizza Hut, κ. Λία Μιχαηλίδου, δήλωσε ότι «τα 25α γενέθλια των προϊόντων και της εταιρείας μας, μπορεί να αποτελούν για εμάς ορόσημο, ωστόσο δεν έχουν την ίδια σημασία για το κοινό. Εν αντιθέση, αυτό που έχει σημασία στις μέρες μας για κάθε σύγχρονο καταναλωτή είναι η ποιότητα, η αρτιότητα στην εξυπηρέτηση, η τιμή και η ανάγκη να γνωρίζει ότι οι οργανισμοί που στηρίζει, συμβάλλουν με τη σειρά τους ουσιαστικά, για μια καλύτερη κοινωνία για πολλές παραδειγματικές κοινότητες».

Με τη σειρά του ο κ. Χάρης Παπαδόπουλος εφόσον ευχαρίστησε θερμά την ομάδα της Pizza Hut για την ιδιαίτερα γενναιόδωρη εισφορά της, δήλωσε πως «η κίνηση αυτή τιμά πρωτίστως την Pizza Hut και κατ’ επέκταση το διαχρονικό έργο του προγράμματος της Αγίας Σκέπης. Η Θ. Κ. ¨Αγία Σκέπη¨ υπηρετώντας τον εμπερίστατο συνάνθρωπό μας, με μόνο κριτήριο το καλώς νοούμενο συμφέρον του, διαβεβαίωσε ότι ο τελικός αποδέκτης της ευγενούς δωρεάς δεν είναι άλλος από τους αδελφούς μας που αγωνίζονται τον καλό αγώνα της απεξάρτησης από τις ναρκωτικές ουσίες».

Στη διάρκεια της επίσκεψής τους, τα μέλη της διευθυντικής ομάδας της Pizza Hut είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τη διοικητική ομάδα και μέλη του θεραπευτικού προσωπικού της Αγίας Σκέπης, στις εγκαταστάσεις και στο αγρόκτημα της Κοινότητας και να ενημερωθούν για την ιστορία, το έργο και τα προγράμματά της. Μια βόλτα στο φούρνο, στο εργαστήρι τέχνης, στο νέο θερμοκήπιο παραγωγής βιολογικών σπόρων, στους χώρους συσκευασίας βιολογικών προϊόντων, στη φάρμα, στο γυμναστήριο, ήταν αρκετή για να σκιαγραφήσει τον μοναδικό και άρτια οργανωμένο τρόπο που δουλεύει η Κοινότητα με μοναδικό στόχο τα «καθημερινά θαύματα».

Κλείνοντας, η κ. Μιχαηλίδου, εφόσον συνεχάρει τη διοίκηση της Κοινότητας για το εξαίρετο έργο που επιτελεί, ευχήθηκε όπως «η δωρεά αυτή στο εναλλακτικό σπίτι της Αγίας Σκέπης, βοηθήσει στο ελάχιστο ώστε να ανοίξουν πολλές άλλες, καθαρές από εξαρτήσεις, στέγες σπιτιών».

Επίσημη επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στην Γερμανία – Η πρώτη Γάλλου προέδρου μετά από 24 χρόνια

Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος: Κανονικά η δίκη της υπόθεσης της Μονής Αββακούμ - Νόμιμες οι διαδικασίες

Πόση αξιοπιστία έμεινε στον Νίκο Χριστοδουλίδη όσον αφορά το Κυπριακό;

Πόση αξιοπιστία έμεινε στον Νίκο Χριστοδουλίδη όσον αφορά το Κυπριακό;

Λερναία Ύδρα το έργο στο Βασιλικό: Δεν τελειώνουν οι οικονομικές απαιτήσεις των Κινέζων – Αμήχανη η κυπριακή πλευρά

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο -Τέσσερις τραυματίες και 89 συλλήψεις (βίντεο)