«Ποδηλατώ για ένα Ευρώ» για το πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή και Υγειά» των Υπεραγορών Αλφαμεγα

Πολίτης Δημοσιεύθηκε 10.6.2021
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της ποδηλατικής διαδρομής της Μαρίνας Θεοδώρου «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ» το Σαββατοκύριακο 5 και  6 Ιουνίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ»...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φάση της ποδηλατικής διαδρομής με τη στρατηγική συνεργασία της Χαραλαμπίδης Κρίστης

Με στόχο την ευαισθητοποίηση για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας και την ενημέρωση για τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης, αλλά και για να αποκτήσουν δωρεάν το δικό τους εξατομικευμένο πλάνο διατροφής παιδιά ηλικίας 9-12 ετών, η Μαρίνα Θεοδώρου και η ομάδα της ποδηλάτησαν στις επαρχίες Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου με αφετηρία την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Κεντρικό στη Λάρνακα. Με σταθμούς σε δήμους και κοινότητες μετέφεραν τα μηνύματα και τις αξίες του υγιεινού τρόπου ζωής ενώ κατευθύνθηκαν προς την Επαρχία Λευκωσίας και τερμάτισαν στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ακρόπολης στη Λευκωσία. Προκειμένου παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν το δικό τους εξατομικευμένο πλάνο διατροφής θα δοθούν τα έσοδα από την πώληση φωσφορούχων περιβραχιονίων σχεδιασμένων για ποδηλασία, πεζοπορία και τρέξιμο, τα οποία διατίθενται προς ένα ευρώ, από την 1η μέχρι και την 21η Ιουνίου 2021, σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παγκύπρια.

Το πρόγραμμα «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» διοργανώνει ενέργειες και στηρίζει πρωτοβουλίες  που προωθούν τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής και τη σημασία της τακτικής άσκησης, οι οποίες υλοποιούνται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου. Μέσω του προγράμματος, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά  να επισκεφθούν μέλη του Συνδέσμου και αφού υποβληθούν στις απαραίτητες μετρήσεις, να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα εξατομικευμένο πλάνο υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

20210610_alphamega01

Η ποδηλατική διαδρομή της Μαρίνας Θεοδώρου θα συνεχιστεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου. Θα ξεκινήσει από την Πάφο, θα καλύψει τις επαρχίες Πάφου, Λεμεσού, Λάρνακας και θα τερματίσει στη Λευκωσία.

Χορηγοί της ποδηλατικής διαδρομής  είναι οι εταιρείες: Primetel, Unilever, Holland & Barrett, Landas Colour, ACS Courier και ASTRA CAR RENTAL.

Η Γαλλία υποστηρίζει την απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για τα εντάλματα σύλληψης

ΗΠΑ: Το Ιράν ζήτησε βοήθεια από την Ουάσινγκτον μετά τη συντριβή του προεδρικού ελικοπτέρου

Το τερματικό Βασιλικού κρέμεται από μία κλωστή – Κρίσιμα 24ωρα για την τύχη της μεγάλης επένδυσης

Ο 29χρονος Arun Kumar είναι το θύμα του νέου θανατηφόρου - Συνελήφθη 34χρονος οδηγός φορτηγού