Φόρμα αναζήτησης

Celebrity Bio by Cytavision : LADY GAGA

Πρωταγωνιστεί στην ταινία A STAR IS BORN πλάι στον BRADLEY COOPER και η Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου την τιμά με υποψηφιότητα Α Γυναικείου ρόλου [...]

Read More...

 

Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες στον κόσμο του θεάματος αφού δοκιμάστηκε ήδη στο τραγούδι και την υποκριτική και κέρδισε το κοινό και στις δυο κατηγορίες. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και το πραγματικό της όνομα είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta ή αν προτιμάτε LADY GAGA!

Μετά από πολλές απορρίψεις στην αρχή της καριέρας της, το χρυσό συμβόλαιο ήρθε με τον ράπερ ΑΚΟΝ και την δισκογραφική του εταιρεία και το album της THE FAME. 12 χρόνια μετά πρωταγωνιστεί στην ταινία A STAR IS BORN πλάι στον BRADLEY COOPER και η Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου την τιμά με υποψηφιότητα Α Γυναικείου ρόλου. Αν θα πάρει σπίτι το χρυσό προσωπείο θα το μάθουμε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 12 τα μεσάνυχτα και σε Prime Time προβολή την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 22.00 υποτιτλισμένο στα NOVASTARS HD και NOVACINEMA1 HD ΘΕΣΕΙΣ 39 και 40 αντίστοιχα στη Cytavision.

Send this to a friend