Φόρμα αναζήτησης

Για βιασμό κατηγορείται ο Γουάινσταϊν που παραδόθηκε στις Αρχές

Οι εισαγγελείς του Μανχάταν θα χρεώσουν τον Weinstein με τις κατηγορίες για βιασμό πρώτου και τρίτου βαθμού. Αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο [...]

Read More...

Σε αστυνομικό τμήμα του Μανχάταν παραδόθηκε ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, όπου αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εις βάρος τουλάχιστον μίας από τις δεκάδες γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει.

Πρόκειται για την πρώτη ποινική υπόθεση εις βάρος του ξεπεσμένου παραγωγού του Χόλυγουντ, από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ξεκίνησε η «βροχή» των αποκαλύψεων για τους βιασμούς και τις σεξουαλικές επιθέσεις που κατήγγειλαν ότι υπέστησαν στα χέρια του πάνω από 70 γυναίκες -αποκαλύψεις που πυροδότησαν το κίνημα #MeToo.

Σταρ όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Αντζελίνα Τζολί δήλωσαν ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά, κακοποιήθηκαν και ορισμένες έπεσαν θύματα βιασμού, όπως η Ρόουζ Μακ Γκάουαν και η ‘Αζια Αρτζέντο – κατηγορίες που απορρίπτει ο ίδιος.

Ο συνιδρυτής των στούντιο Miramax και της εταιρείας The Weinstein Co αναμένεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να οδηγηθεί στο ποινικό δικαστήριο του Μανχάταν και να καταβάλει εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων σε μετρητά, να παραδώσει το διαβατήριό του και να συμφωνήσει να φορά «ηλεκτρονικό βραχιολάκι» μέχρι να αρχίσει η δίκη του.

 

Send this to a friend