Φόρμα αναζήτησης

Αντίδραση Ειρήνης για σχόλιο συνεργάτη ΔΗΣΥ«Με λεοπαρδαλέ,βυζί έξω..»

Την έντονη αντίδραση της βουλευτού Ειρήνης Χαραλαμπίδου προκάλεσε ανάρτηση  επικοινωνιολόγου και κοινοβουλευτικού συνεργάτη του ΔΗΣΥ στο facebook.

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση ο συνεργάτης του ΔΗΣΥ, σχολίασε με σεξιστικό τρόπο την εμφάνιση της κ. Χαραλαμπίδου σε πρόσφατη ομιλία της.

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ εξέφρασε την απογοήτευσή της για την χυδαία και σεξιστική – όπως τη χαρακτήρισε- ανάρτηση, στέλνοντας μήνυμα και στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Η Βουλευτής του ΑΚΕΛ ανέβασε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τη φωτογραφία στην οποία ο Παναγιώτης Σαλαφώρης σχολιάζει την εμφάνιση της.

«Ήλπιζα ότι θα μπορούσαν οι εκπρόσωποι σας να με αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα και όχι κατ αυτόν τον θλιβερό τρόπο» αναφέρει η βουλευτής συμπληρώνοντας πως  «υπάρχουν καθοριστικές διαχωριστικές γραμμές»

Στη φωτογραφία της Eιρήνης Χαραλαμπίδου φαίνεται ανάρτηση του κύριου Σαλαφώρη ο οποίος γράφει για την εμφάνιση της: «Έτσι πρέπει να γίνονται οι δηλώσεις, με λεοπαρδαλέ, βυζί έξω και στραβό σασί».

 

Καταδικάζει ο ΔΗΣΥ 

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει με τον πιο απόλυτο τρόπο την «απρεπή και πολλαπλώς απαράδεκτη δημοσίευση μέλους του προσωπικού του κόμματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος της Εκπροσώπου Τύπου του υποψηφίου κ. Σ.Μαλά, κας Ειρήνης Χαραλαμπίδου».

Εκφράζουμε θλίψη και αποτροπιασμό. Τέτοιες ενέργειες και ανάλογη νοοτροπία είναι εντελώς ξένα με τα ήθη της παράταξής μας, πλήττουν τον πολιτικό πολιτισμό που θέλουμε να χαρακτηρίζει την παρουσία μας και θίγει βεβαίως και το κοινό αίσθημα, αναφέρει ο ΔΗΣΥ στην ανακοίνωση. 

Με τέτοια συμπεριφορά το συγκεκριμένο μέλος του προσωπικού δεν μπορεί να έχει σχέση με το κόμμα και ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα λάβει άμεσα τα ενδεδειγμένα μέτρα.