Από μια αντιπαράθεση του Δήμου Γεωργιάδη (υποψήφιος βουλευτής Κερύνειας το 2021 με τον ΔΗΣΥ) με τον Χριστόφορο Τορναρίτη στο Facebook, μάθαμε και ποιος έφερε τον Κίνγκσλεϊ Σαρφό στην Κύπρο, σύμφωνα πάντα με όσα λέει ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού.
Ο κ. Τορναρίτης γράφει σε σχόλιο του ότι αρχικά το λευκωσιάτικο σωματείο ζήτησε από τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Νουρή να φέρει τον Σαρφό στην Κύπρο, όμως αυτός αρνήθηκε αφού ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό έχει καταδικαστεί το 2018 στη Σουηδία για βιασμό ανήλικης. Αργότερα, όπως αποκαλύπτει ο Χριστόφορος Τορναρίτης, πήρε ο ίδιος προσωπικά τηλέφωνο τον τότε υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη και «με ενέργειες αστραπή» ο παίκτης ήρθε στο νησί μας.
Σήμερα ο Σαρφό αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Χριστόφορος Τορναρίτης είναι ένθερμος υποστηρικτής του Νίκου Χριστοδουλίδη στις προεδρικές εκλογές.
Δείτε την σχετική αναφορά του Χριστόφορου Τορναρίτη:

Μετά την τοποθέτησή του κι αφού υπήρξε η θέση από άλλο άτομο «το ότι ομολογείτε δημοσίως ρουσφέτι φαντάζομαι δεν το αντιλαμβάνεστε έτσι;», ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος των μαυροπρασίνων απάντησε: «Οι μόνοι που κάνουν ρουσφέτια είναι γνωστοί … Δεν είναι ρουσφέτι να μην πιστεύεις σε δημοσιεύματα ότι ο Σαρφό είναι βιαστής .( ΝΧ). Είναι φόβος να μην προχωράς γιατί κάποιοι γράφουν αυτά (Νουρής)».

Στο μεταξύ στα social media γίνεται έντονη συζήτηση για την αποκάλυψη του Χριστόφορου Τορναρίτη.
Ο κ. @NourisNicos παραδοσιακός οπαδός και φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν τον έφερε, αλλά τον έφερε ο διαχρονικός φιλος του Ολυμπιακού. 🤦♂️ γιαυτο απόψε τραπέζι με φαγητό και ποτό στο σωματείο από τον κ. Νεβερσαρεντ στον κ. ΝΧ. pic.twitter.com/69qjsZCrLd
— is🤦♂️kratis (@isokratis3) February 2, 2023
Ο πιο κάτω χρήστης δημοσιεύει απόσπασμα με το ιστορικό της υπόθεσης βιασμού που ενεπλάκη ο Σαρφό στη Σουηδία.
Να θυμίσω απλά σε όσους δεν θυμούνται γιατί η ΚΔ απέρριπτε την βίζα του εν λόγω ποδοσφαιριστή: pic.twitter.com/7hstNOoNjt
— Artemis Michael (@ArtemisMichael) February 2, 2023
