Φόρμα αναζήτησης

Στο πλευρό του Καρογιάν τάσσεται ο Βότσης – Αντιπαραθέσεις εντός ΔΗΚΟ

Στο πλευρό του Μάριου Καρογιάν τάχθηκε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Άγγελος Βότσης, ο οποίος ζήτησε την πραγματοποίηση πολιτικού συνεδρίου, με στόχο να επανεξεταστούν οι διαγραφές μελών που έγιναν το τελευταίο διάστημα.

Μιλώντας στο TvOne, o κ. Βότσης σημείωσε πως η διαδικασία που ακολούθησε το ΔΗΚΟ την επομένη των εκλογών, άφηνει πληγές στο κόμμα, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του για την επόμενη μέρα. Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ ανέφερε ακόμη ότι 50 πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΔΗΚΟ αποτελούν παρελθόν από το κόμμα και διερωτήθηκε «εάν αυτό είναι κάτι που μπορούν να το αφήσουμε να τελειώσει έτσι απλά;»

Απαντώντας στις αναφορές του κ. Βότση, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Άθως Αντωνιάδης, ανέφερε ότι τα λειτουργικά όργανα του κόμματος λειτούργησαν βάσει καταστατικού. Πρόσθεσε ακόμη ότι τα κόμματα που διαγράφησαν, δεν αρνήθηκαν τις σε βάρος τους καταγγελίες. Πρόσθεσε ακόμη ότι κανένας εντός του ΔΗΚΟ δεν έχει το δικαίωμα να πολεμά το κόμμα, ειδικότερα σε προεδρικές εκλογές.

Ο κ. Αντωνιάδης υπογράμμισε ότι το όλο θέμα θεωρείται λήξαν για το ΔΗΚΟ, σημειώνοντας ότι όποιος θέλει μπορεί να εφεσιβάλει την απόφαση στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό. Αναφορικά με τα όσα είπε ο Άγγελος Βότσης, είπε θα συζητηθεί εντός του κόμματος.