ΔΗΣΥ: Παγκύπριο Εκλογικό Συνέδριο στις 11 Μαρτίου - «Όχι σε προδότες και αποστάτες» φώναξαν στο Συνεδριακό

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού ανακοίνωσε πως θα ζητήσει ξανά την εντολή για την προεδρία του κόμματος, εν μέσω χειροκροτημάτων

Παγκύπριο Εκλογικό Συνέρδριο στις 11 Μαρτίου συγκάλεσε στο ξεκίνημα της συνεδρίας του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ ο πρόεδρος Αβέρωφ Νεοφύτου, για εκλογή νέας ηγεσίας. Την ίδια ώρα ανακοίνωσε πως ο ίδιος θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος. 

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έτυχε θερμής υποδοχής από όσους βρίσκονται στο Συνεδριακό ενώ πολλοί φώναζαν συνθήματα του τύπου «όχι σε προδότες και αποστάτες».

 

Πηγή βίντεο: Sigmalive

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play