Ο Χάρης Γεωργιάδης στον «Π»: Πότε διατύπωσαν διαφωνίες με την κυβέρνηση Χριστοδουλίδης και Μαυρογιάννης;

ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ Δημοσιεύθηκε 15.5.2022
Ο Χάρης Γεωργιάδης στον «Π»: Πότε διατύπωσαν διαφωνίες με την κυβέρνηση Χριστοδουλίδης και Μαυρογιάννης;
Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης σχολιάζει στον «Π» την επικαιρότητα και δηλώνει πως το κόμμα του θα παραμείνει πρωταγωνιστής.



Το σκηνικό αργά αλλά σταθερά ξεκαθαρίζει και ένας – ένας οι υποψήφιοι μπαίνουν στο κάδρο των προεδρικών εκλογών. Για την πολύ ενδιαφέρουσα επικαιρότητα, όπως αυτή διαμορφώνεται, συνομιλούμε με τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΗΣΥ, το κόμμα του οποίου διεκδικεί για 3η θητεία την Προεδρία της Δημοκρατίας, με τον ηγέτη του, αλλά από δίπλα να βρίσκεται ο μέχρι πρότινος ΥΠΕΞ της διακυβέρνησής του. Και στον επόμενο διάδρομο, ο μέχρι χθες διαπραγματευτής του κ. Αναστασιάδη στο Κυπριακό, να παίρνει το χρίσμα από το ΑΚΕΛ και να «τρέχει» με αξιώσεις στην κούρσα. Για όλα αυτά και για άλλα πολλά, ο Χάρης Γεωργιάδης δίνει απαντήσεις και στέλνει μηνύματα.

Ιδεολογικό – Πολιτικό Συνέδριο κάνει ο ΔΗΣΥ τον άλλο μήνα. Με το σκηνικό ενόψει προεδρικών να ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά, θα εκκινήσετε την προεκλογική σας στις 17 Ιουνίου;

Πράγματι, βρίσκεται σε εξέλιξη ένας εντατικός, γόνιμος προσυνεδριακός διάλογος, με ενεργό συμμετοχή εκπροσώπων των παραγωγικών δυνάμεων αλλά και επιστημόνων και επαγγελματιών από τις Ομάδες Παραγωγής Πολιτικής, ο οποίος θα μας οδηγήσει σε ένα μεγάλο Ιδεολογικό-Πολιτικό Συνέδριο στις 17-18 Ιουνίου. Στόχος είναι να επικαιροποιηθεί η πολιτική μας πρόταση και να διατυπωθεί ένα σύγχρονο πολιτικό στίγμα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό, τη μόνη παράταξη που έχει συγκροτημένη και συγκεκριμένη πρόταση για το αύριο.

Οι μέρες το απαιτούν, άλλωστε...

Ναι. Και παρόλο που το Συνέδριό μας δεν είναι αποκλειστικά συνδεδεμένο με τις προεδρικές εκλογές, θα μπορούσα να υποδείξω κάτι: τη στιγμή που άλλες πολιτικές δυνάμεις κινούνται ευκαιριακά από την Αριστερά μέχρι τη Δεξιά, που κινούνται προς μια κατεύθυνση και αμέσως μετά προς άλλη, προφανώς χωρίς πρόταση, χωρίς πυξίδα και προσανατολισμό, το Πολιτικό μας Συνέδριο θα αναδείξει τη σοβαρότητα με την οποία η δική μας παράταξη προσεγγίζει τις προεδρικές εκλογές. Ως συνέχεια μιας πετυχημένης διακυβέρνησης και με μια εκσυγχρονιστική, αναπτυξιακή, ευρωπαϊκή πρόταση για το μέλλον της Κύπρου.



Γιατί λέτε χωρίς πυξίδα, χωρίς πρόταση και προσανατολισμό; Τώρα ολοκληρώνονται οι διαδικασίες στους πολιτικούς χώρους στους οποίους προφανώς και αναφέρεστε. Ο ΔΗΣΥ είναι που βιάστηκε να ανοίξει τον χορό των προεδρικών, θα μπορούσε να πει κανείς.

Μα δεν είναι θέμα χρόνου, είναι θέμα πολιτικής αξιοπιστίας. Δεν μπορεί να θεωρείται αξιόπιστη μία πολιτική πρόταση που τη μία μέρα βασίζεται σε συνεργασία με την Αριστερά και την επόμενη με τη Δεξιά. Δεν μπορεί να θεωρούνται αξιόπιστες οι προτάσεις για αλλαγή όταν επιλέγονται ως φορείς της αλλαγής στελέχη και συνεργάτες της δικής μας διακυβέρνησης. Αυτές οι κινήσεις και η ευκολία με την οποία γίνονται, καταδεικνύουν τόσο την έλλειψη πολιτικής αξιοπιστίας όσο και την απουσία συγκεκριμένης πολιτικής πρότασης. Δεν πείθουν τους συμπολίτες μας τέτοιες κινήσεις που αναδεικνύουν μια ευκαιριακή, αν όχι και καιροσκοπική, προσέγγιση της πολιτικής.

Τα βέλη που μόλις εκτοξεύσατε, στοχεύουν πρώτιστα τον Νίκο Χριστοδουλίδη και το ΔΗΚΟ και δευτερευόντως, τον Ανδρέα Μαυρογιάννη και το ΑΚΕΛ. Και οι δύο στενοί συνεργάτες του απερχόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο ένας υπουργός των Εξωτερικών του και ο δεύτερος διαπραγματευτής του. Γιατί απαραίτητα να θεωρείται θετικό πρόσημο για τον ΔΗΣΥ και τη διακυβέρνησή του η εξέλιξη αυτή;

Μόνο και μόνο η περιγραφή αυτής της κατάστασης αναδεικνύει την αναξιοπιστία των χειρισμών και επιλογών της αντιπολίτευσης. Τόσο το ΔΗΚΟ όσο και το ΑΚΕΛ τηρούν μία σφόδρα επικριτική στάση έναντι της κυβέρνησης και της παράταξης του Δημοκρατικού Συναγερμού, αλλά καταλήγουν σε στελέχη και συνεργάτες της δικής μας κυβέρνησης, οι οποίοι ποτέ δεν διαφώνησαν και ποτέ δεν διαχώρισαν τη θέση τους στο παραμικρό ζήτημα. Απέναντι σε αυτό το σκηνικό, ο Δημοκρατικός Συναγερμός κινήθηκε μέσα από ανοικτές, δημοκρατικές διαδικασίες, επέλεξε έναν έμπειρο και δοκιμασμένο πολιτικό ως τον υποψήφιό του, ο οποίος είναι πράγματι ο φορέας μιας ολοκληρωμένης πρότασης που θα μας προστατεύσει από τους κινδύνους, θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες και θα μας οδηγήσει στην Κύπρο του αύριο. Αυτό είναι το διακύβευμα των προεδρικών εκλογών.

Ποιες ήταν οι ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες στον ΔΗΣΥ κ. Γεωργιάδη; Ήταν δια βοής επιλογή του προέδρου του ως υποψηφίου. Κι έγινε τόσο νωρίς, ώστε να αποκλειστεί,ο κ. Χριστοδουλίδης, θα έλεγε κανείς.

Στην παράταξή μας, από την εποχή του Γλαύκου Κληρίδη, το κάθε μέλος ή στέλεχος έχει το δικαίωμα να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για κάθε πολιτειακό αξίωμα, περιλαμβανομένου του αξιώματος του Προέδρου της Δημοκρατίας. Θυμίζω την αναμέτρηση Κληρίδη–Μάτση και Αναστασιάδη-Θεοχάρους. Η επιλογή γίνεται μέσα από μια ανοικτή και δημοκρατική διαδικασία, από τα μέλη αυτής της παράταξης. Αυτό ακριβώς έγινε φέτος. Δεν μας φοβίζει η δημοκρατία. Είχαμε έναν μόνο υποψήφιο και καθόλου βεβιασμένες δεν μπορεί να είναι οι διαδικασίες που προκηρύχθηκαν τον Δεκέμβρη του ’21 και κατέληξαν τον Μάρτη του ’22 με την επικύρωση της υποψηφιότητας Αβέρωφ Νεοφύτου. Και ας κάνουμε τη σύγκριση με τη διαδικασία επιλογής υποψηφίου στο ΑΚΕΛ. Η ηγεσία του ΑΚΕΛ, λιγότερο από 100 άτομα, κλείστηκαν σε μία αίθουσα και μας ανακοίνωσαν ποιος είναι ο εκλεκτός τους…

Χωρίς να κάνω τον δικηγόρο του ΑΚΕΛ, η Κ.Ε. είχε δύο ή και τρεις επιλογές ενώπιόν της…

Μα πώς προέκυψαν αυτές οι επιλογές; Ήταν οι επιλογές της ηγεσίας. Είχε μήπως το δικαίωμα να διεκδικήσει υποψηφιότητα άλλο στέλεχος του ΑΚΕΛ; Είχε το δικαίωμα να διεκδικήσει, για παράδειγμα, η κ. Ειρήνη Χαραλαμπίδου, που δήλωσε ότι ενδιαφέρεται;

Γιατί για τους Χριστοδουλίδη και Μαυρογιάννη να θεωρείται «προσωπική φιλοδοξία» η Προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά για τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου να είναι πατριωτικό καθήκον ή η φιλοδοξία να είναι μόνο ευγενής;  Και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ θέλει να μας κυβερνήσει και όλοι όσοι θα πάρουν χρίσμα υποψηφίου, το ίδιο…

Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει. Αυτό είναι απόλυτα σεβαστό. Την ίδια ώρα όμως, έχουν και οι πολίτες το δικαίωμα να κρίνουν. Ο κάθε ένας υπόκειται σε κριτική. Και δεν μπορεί παρά να εντοπιστεί η απουσία αξιοπιστίας εκ μέρους συγκεκριμένων στελεχών, που αναδείχθηκαν από την παράταξη ή που μέχρι προχθές υπηρέτησαν σε υψηλά αξιώματα στη δική μας κυβέρνηση και σήμερα επιλέγουν τη συμπόρευση με εκείνες τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης, που με σφοδρότητα, όλα αυτά τα χρόνια, τοποθετούνταν απέναντι.

Γιατί να μην ισχύει και το ανάποδο; Δύο συνεργάτες του Προέδρου είδαν τα αδιέξοδα της πολιτικής Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ κι εγκατέλειψαν το καράβι…

Γιατί, πότε είδαν και πότε μίλησαν για αδιέξοδα; Πότε διατύπωσαν διαφωνίες στο παραμικρό ζήτημα; Στο Κυπριακό, ο κ. Μαυρογιάννης επανέλαβε μόλις την περασμένη βδομάδα ότι μικροδιαφορές και μόνο έχει με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Ο δε κ. Χριστοδουλίδης ήταν μέλος και εκπρόσωπος της κυβέρνησής μας μέχρι την τελευταία στιγμή. Και τώρα, ξαφνικά, φαίνεται να τα βρίσκει παρασκηνιακά με το ΔΗΚΟ, θα είναι ο υποψήφιος του ΔΗΚΟ, το οποίο μιλά για «κυβέρνηση των αδιεξόδων και της διαφθοράς».

Παρακολουθήσατε τη δημόσια εξαγγελία υποψηφιότητας του κ. Χριστοδουλίδη; Τι δεν είπε;

Πρώτα απ’ όλα, δεν είπε αυτό που ακούγεται και γράφεται έντονα, ότι τα έχει βρει με το ΔΗΚΟ. Ότι έχει μεταπηδήσει από τη συμπολίτευση στην αντιπολίτευση. Δεν είπε επίσης μια κουβέντα για το έργο της κυβέρνησης Αναστασιάδη. Κατ’ ακρίβεια, τσουβάλιασε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη με όλους τους προηγούμενους Προέδρους της Δημοκρατίας, προφανώς στην προσπάθειά του να κάνει ανοίγματα. Δεν μας είπε πως μπορεί να παρουσιάζεται ως ανεξάρτητος και υπεράνω κομμάτων, τη στιγμή που ήταν στέλεχος της κυβέρνησης και της παράταξης του Δημοκρατικού Συναγερμού, αλλά τώρα ξαφνικά τα βρίσκει με το ΔΗΚΟ. Και δεν μας είπε γιατί είναι πλέον έτοιμος να συμμαχήσει με πολιτικές δυνάμεις που επιδιώκουν, όπως οι ίδιες ξεκάθαρα δηλώνουν, την απαλλαγή από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Ποια μηνύματα παίρνετε εσείς για την υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου; Η εικόνα που αποκομίζει ένας τρίτος είναι πως στον ΔΗΣΥ, ο κόσμος του είναι ακόμα «μουδιασμένος»…

Δεν έχετε άδικο. Αναγνωρίζω ότι υπήρχε ζήτημα που αφορούσε κινήσεις δικών μας ανθρώπων. Που για μήνες διεξάγουν ένα υπόγειο προεκλογικό. Τώρα που ξεκαθαρίζει το σκηνικό και διαφαίνεται η συμπόρευση και η συνεργασία τους με την αντιπολίτευση, τα πράγματα θεωρώ ότι θα είναι πολύ πιο καθαρά. Ο κόσμος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα διαφυλάξει την ενότητα της παράταξης.

Επενδύετε, δηλαδή, στον κομματικό πατριωτισμό. Φαινόμενο, βέβαια, που το συναντάμε και αλλού, στα μεγάλα κόμματα, ιδιαίτερα.

Δεν είναι ζήτημα κομματικού πατριωτισμού. Είναι ζήτημα πολιτικών επιλογών. Είναι ζήτημα επιλογής της πολιτικής δύναμης που θα διαχειριστεί τις τύχες της πατρίδας μας. Και αυτή η επιλογή θεωρούμε ότι θα είναι ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Και δεν υπάρχει κανένα άλλο εναλλακτικό πλάνο…

Δηλαδή;

Αν οι δημοσκοπήσεις εξακολουθήσουν να δείχνουν «πρόβλημα» για τον υποψήφιο του ΔΗΣΥ;

Οι δημοσκοπήσεις είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αλλά είναι και αυτές που μας πεισμώνουν να δώσουμε τις πολιτικές μάχες με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και αποφασιστικότητα. Έτσι κερδίσαμε τις βουλευτικές εκλογές πριν έναν μόλις χρόνο.

Η επόμενη ημέρα στον ΔΗΣΥ

Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα των προεδρικών για τον ΔΗΣΥ;

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα παραμείνει ο πρωταγωνιστής στην κυπριακή πολιτική σκηνή. Υπήρξε, διαχρονικά, η παράταξη της ευθύνης, των μεγάλων αποφάσεων, η παράταξη που έφερε τα χειροπιαστά αποτελέσματα της ένταξης στην ΕΕ, της ανάκαμψης της οικονομίας, της προώθησης των μεταρρυθμίσεων. Πρέπει να ανανεωθεί η παράταξη, να αναδείξει νέα στελέχη, να παραμείνει στον δρόμο της υπευθυνότητας, στον δρόμο του πατριωτικού ρεαλισμού, να κάνει μια συνειδητή επιλογή που θα τη φέρνει απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού και της δημαγωγίας. Μια παράταξη που θα συνεχίζει να μπαίνει μπροστά στα δύσκολα και να βρίσκει λύσεις προς όφελος των πολιτών και της πατρίδας μας. Αυτή πρέπει να είναι η επόμενη μέρα της παράταξής μας.

Είτε με νικηφόρα πορεία είτε με απώλεια των εκλογών, θα πάτε σε εκλογικό συνέδριο. Θα διεκδικήσετε κ. Γεωργιάδη την προεδρία του ΔΗΣΥ;

Είναι δεδομένο ότι την άνοιξη του 2023 θα υπάρξει εκλογικό συνέδριο. Λήγουν οι θητείες των αξιωματούχων του κόμματος. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, πρέπει όλοι να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στον μεγάλο στόχο των προεδρικών εκλογών. Αυτό αναμένουν οι συμπολίτες μας, τα μέλη, στελέχη και φίλοι του κόμματός μας. Ενωμένοι να δώσουμε τη μάχη, να κερδίσουμε τις εκλογές και να κρατήσουμε ισχυρή την παράταξή μας. Θα ήταν, συνεπώς, πράξη πολιτικής ανευθυνότητας αν ανοίγαμε και το κεφάλαιο των εσωκομματικών εκλογών. Προσωπικά, ούτε το σκέφτομαι, ούτε ενεργώ με οποιονδήποτε τρόπο που να παρεκκλίνει από τον μεγάλο στόχο των προεδρικών εκλογών.

Οι, περί του αντιθέτου, πληροφορίες, ωστόσο, δίνουν και παίρνουν. Δεν μιλώ για εσάς ή μόνο για εσάς. Για τις πολλές και διαφορετικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ, μιλώ. Οι «δελφίνοι» είναι πολλοί…

Κατανοώ το δημοσιογραφικό σας ενδιαφέρον, αλλά η θέση μου είναι ξεκάθαρη: Έγερση του ζητήματος των εσωκομματικών εκλογών με οποιονδήποτε τρόπο, αυτή τη στιγμή, είναι πράξη ανεύθυνη, η οποία υπονομεύει τους στόχους και την προοπτική της παράταξης. Κάτι τέτοιο, προσωπικά δεν θα το πράξω.

Στον ΔΗΣΥ, είμαστε για τα δύσκολα

Πώς αποτιμάτε τη δεκαετή διακυβέρνηση ΔΗΣΥ; Μία 3η θητεία δεν είναι δύσκολο έως και ακατόρθωτο εγχείρημα; 

Υπάρχουν, βεβαίως, δυσκολίες και τις αναγνωρίζουμε. Κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας, κληθήκαμε να λάβουμε δύσκολες και συχνά αντιδημοφιλείς αποφάσεις. Όταν κάποιος επιλέγει τη δύσκολη οδό των μεγάλων αποφάσεων που θα οδηγήσουν τη χώρα μας μπροστά, αναπόφευκτα προκύπτει  και κόστος. Εάν, βέβαια, κάποιος επιλέξει να μείνει στο απυρόβλητο, να μείνει μακριά από τα δύσκολα και να παραμείνει ατσαλάκωτος, θα έχει και καλύτερη εικόνα. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό όμως, είμαστε για τα δύσκολα. Και έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των συμπολιτών μας. Θεωρούμε ότι θα αξιολογήσουν θετικά τη διακυβέρνησή μας. Και την ίδια ώρα, θα εκτιμήσουν την πρόταση του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Δημοκρατικού Συναγερμού ως τη μόνη που μπορεί να οδηγήσει την πατρίδα μας ακόμη πιο μπροστά.

Το στοίχημα για όλους τους υποψήφιους είναι να πείσουν. Να πείσουν μια κοινωνία θυμωμένη με τη διαπλοκή και τη διαφθορά, κουρασμένη με τις δυσκολίες της επιβίωσης, οικονομικές και άλλες, που απαξιώνει την πολιτική και τους πολιτικούς. Η μεγαλύτερη δυσκολία θα είναι δική σας, αφού στην κρίση των πολιτών θα είναι όλα όσα περιγράψατε πιο πάνω αλλά και τα όσα ως κυβέρνηση κάνατε ή δεν κάνατε.

Θα ίσχυε η διαπίστωσή σας, αν η δική μας κυβέρνηση ήταν αυτή που οδηγούσε την οικονομία σε κατάρρευση, την ανεργία στα ύψη, τον κόσμο στα κοινωνικά παντοπωλεία, τους πολίτες σε απόγνωση και τη χώρα σε πολιτική απομόνωση. Αυτά όμως είναι τα δεδομένα που παρέλαβε η δική μας κυβέρνηση, η οποία, μέσα από μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια και με δύσκολες αποφάσεις, κατάφερε να διορθώσει και να δημιουργήσει μια εντελώς διαφορετική προοπτική. Ασφαλώς και υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν. Ποτέ δεν ολοκληρώνεται η μεταρρυθμιστική προσπάθεια. Και οι συμπολίτες μας θα κληθούν να αξιολογήσουν ποιος μπορεί ακριβώς να διαχειριστεί τις δυσκολίες και να δημιουργήσει θετική προοπτική.





Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μπλίνκεν στη Βαγδάτη - Δέσμευση ΗΠΑ για ασφάλεια του Ιράκ
ΚΟΣΜΟΣ

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μπλίνκεν στη Βαγδάτη - Δέσμευση ΗΠΑ για ασφάλεια του Ιράκ

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μπλίνκεν στη Βαγδάτη - Δέσμευση ΗΠΑ για ασφάλεια του Ιράκ

Τις επόμενες ώρες φεύγει ο «Προμηθέας» από τη Σαγκάη είπε ο Υπουργός Ενέργειας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τις επόμενες ώρες φεύγει ο «Προμηθέας» από τη Σαγκάη είπε ο Υπουργός Ενέργειας

Τις επόμενες ώρες φεύγει ο «Προμηθέας» από τη Σαγκάη είπε ο Υπουργός Ενέργειας

Αναβολή κινητοποίησης στο Λιμάνι Λάρνακας και συνάντηση με ΠτΔ, ανακοίνωσε ο Α. Βύρας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναβολή κινητοποίησης στο Λιμάνι Λάρνακας και συνάντηση με ΠτΔ, ανακοίνωσε ο Α. Βύρας

Αναβολή κινητοποίησης στο Λιμάνι Λάρνακας και συνάντηση με ΠτΔ, ανακοίνωσε ο Α. Βύρας

Η Αστυνομια έκλεισε το οίκημα της Ομόνοιας 29ης Μαΐου στην Λεμεσό - Η οπαδική βία ανησυχεί τους αρμόδιους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αστυνομια έκλεισε το οίκημα της Ομόνοιας 29ης Μαΐου στην Λεμεσό - Η οπαδική βία ανησυχεί τους αρμόδιους

Η Αστυνομια έκλεισε το οίκημα της Ομόνοιας 29ης Μαΐου στην Λεμεσό - Η οπαδική βία ανησυχεί τους αρμόδιους

Οι τελευταίες ώρες του Άσαντ στη Συρία - Φυγάδευσε πρώτα τη σύζυγό του, το έκρυψε και από τον αδελφό του
ΚΟΣΜΟΣ

Οι τελευταίες ώρες του Άσαντ στη Συρία - Φυγάδευσε πρώτα τη σύζυγό του, το έκρυψε και από τον αδελφό του

Οι τελευταίες ώρες του Άσαντ στη Συρία - Φυγάδευσε πρώτα τη σύζυγό του, το έκρυψε και από τον αδελφό του