ΔΗΚΟ: Ανακοίνωσαν τη διαγραφή Προέδρου ΤΕ on air

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Τη διαγραφή του Σπύρου Παναγή από το ΔΗΚΟ, Προέδρου της Τοπικής Επιτροπής του κόμματος στην Έγκωμη, ανακοίνωσε ο Άθως Αντωνιάδης

Τη διαγραφή του Σπύρου Παναγή από το ΔΗΚΟ, Προέδρου της Τοπικής Επιτροπής του κόμματος στην Έγκωμη, ανακοίνωσε ο Άθως Αντωνιάδης.


Σε επιστολή του προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ο κ. Παναγή σημειώνει ότι στις αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου δεν υπάρχει απόφαση για διαγραφή του.


Διαβάστε επίσης:


Νέο κύμα διαγραφών - Εκτός ΔΗΚΟ 5.000 μέλη


Επιστολή Προέδρων ΤΕ σε Νικόλα: Πειστήκαμε ότι δεν αγαπάτε το ΔΗΚΟ


Μεταξύ άλλων, καλεί τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ να καλέσει τον Άθω Αντωνιάδη, να απολογηθεί δημόσια για τα όσα ανέφερε.


Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play