Φόρμα αναζήτησης

Πώς κατάφερε να κλείσει εισιτήριο των 15.000 ευρώ, με μόλις 57

Ποιος δεν θα ήθελε να ζει τη μεγάλη ζωή στο αεροπλάνο και να ταξιδεύει πάντα πρώτη θέση, απολαμβάνοντας σαμπάνια και χαβιάρι και προσωπικό χώρο που να χωράει κάνα-δυο νοματαίους ακόμα;

Όπως μας λέει όμως ο Ramy Wahby, δεν θέλει τόνους λεφτά, παρά τρόπο. Ο blogger έκλεισε λοιπόν ένα εισιτήριο από το Χονγκ Κονγκ για τη Νέα Υόρκη με μόλις 57 ευρώ, γλιτώνοντας 15.243 ευρώ. Μιας και το εισιτήριο είχε αρχική τιμή στα 15.300!

«Το να πετάω διακεκριμένη θέση με την Cathay Pacific Airlines ήταν η αγαπημένη μου εμπειρία», λέει ο 32χρονος, «από τις πολλαπλές αίθουσες αναμονής μέχρι και το πόσο προσωπικό χώρο σού παρέχουν, με άφησε άφωνο … Η θέση μου στην πτήση ήταν όσο άνετη και το κρεβάτι του σπιτιού μου!».

Πώς γίνεται όμως το μαγικό; Όπως λέει ο ίδιος για το μυστικό της επιτυχίας του, πέρασε τα δύο προηγούμενα χρόνια χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες ώστε να κερδίζει μίλια. Πρέπει να ξοδέψεις λεφτά δηλαδή για να εξοικονομήσεις λεφτά, αυτό είναι το μεγάλο του σχέδιο.

Μέσα σε όλα, αγόρασε αρκετά εισιτήρια διακεκριμένης θέσης στους 24 αυτούς μήνες, σε κοντινότερους προορισμούς φυσικά, ώστε να κάνει αυτό το μεγάλο ταξίδι εντελώς δωρεάν. Το ίντερνετ δεν καταχάρηκε ακριβώς τις συμβουλές του.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ