Φόρμα αναζήτησης

Νέα καινοτόμα υπηρεσία για τις επιχειρήσεις από το CIM

Νέα καινοτόμα υπηρεσία στις κυπριακές επιχειρήσεις για εξεύρεση προσωπικού παρέχει από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School (CIM)  στην οποία θα έχουν δωρεάν πρόσβαση επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το κορυφαίο κυπριακό Business School.

Ανακοίνωση του CIM αναφέρει ότι «μετά από παράκληση πολλών επιχειρήσεων και λόγω της αυξημένης ζήτησης αποφοίτων του προς εργοδότηση, η ομάδα πληροφορικής του, έχει ολοκληρώσει μετά από μακρά περίοδο μελέτης των διεθνών προτύπων, υπηρεσία για αναζήτηση προσωπικού μέσω της πρωτοπόρου πλατφόρμας του CIM στην οποία έχουν πρόσβαση τόσο οι φοιτητές όσο και οι απόφοιτοι».

Προσθέτει ότι «οι επιχειρήσεις θα μπορούν πλέον να εγγράφονται στην πλατφόρμα του CIM και να διαχειρίζονται απευθείας τον λογαριασμό τους ώστε να ενημερώνουν άμεσα και έγκαιρα με κάθε λεπτομέρεια τους φοιτητές και απόφοιτους του CIM για κενές θέσεις εργασίας».

«Για ακόμα μια φορά το CIM πρωτοπορεί και συνεχίζει να επενδύει στην τεχνολογία με σκοπό να διατηρήσει την θέση του ως ένα κορυφαίο ακαδημαϊκό ίδρυμα αλλά και να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή», καταλήγει η ανακοίνωση.