Φόρμα αναζήτησης

Μαρίνα Αγίας Νάπας: ακόμα ένα βήμα προς την απόλυτη πολυτέλεια!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 10 Οκτωβρίου τα εγκαίνια των νέων, πολυτελών γραφείων της Μαρίνας Αγίας Νάπας στη Λεωφόρο Κέννεντυ στη Λευκωσία, παρουσία πολιτειακών αξιωματούχων, συνεργατών και φίλων της εταιρείας.

Στον εξαιρετικά προσεγμένο χώρο των γραφείων, εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μέσα προβολής εικόνας και ήχου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Σταύρος Καραμοντάνης, καλωσορίζοντας τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, αναφέρθηκε στην πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών του έργου, το οποίο στηρίχτηκε στην ιδέα του πατέρα του, Γεράσιμου Καραμοντάνη, και υλοποιείται με την στήριξη του Αιγύπτιου επιχειρηματία Naguib Sawiris, ο οποίος έγινε ο μεγαλομέτοχος του έργου και ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος ξένος επενδυτής στην Κύπρο. Όπως ανέφερε ο κ. Καραμοντάνης: «Η Μαρίνα της Αγίας Νάπας, ως το μεγαλύτερο έργο ανάπτυξης αυτή την περίοδο στη χώρα μας, αξίας €220 εκ., προχωρεί με ταχείς ρυθμούς σε ότι αφορά στα κατασκευαστικά έργα της πρώτης φάσης, με κύριο αυτό της επιχωμάτωσης και δημιουργίας της χερσονήσου πάνω και γύρω από την οποία θα αναπτυχθεί το έργο. Οι εργασίες προχωρούν κανονικά και η πρόοδος που σημειώνεται είναι εντυπωσιακή.»

«Ο τρόπος σχεδιασμού και λειτουργίας των νέων μας γραφείων, αποτελεί μέρος της Στρατηγικής και Φιλοσοφίας μας σε σχέση με την επικοινωνία που θέλουμε να έχουμε με όσους έρχονται σε επαφή με το έργο και εμάς», πρόσθεσε ο κ. Καραμοντάνης, παρουσιάζοντας τη νέα εταιρική ταυτότητα της Μαρίνας Αγίας Νάπας, με ανανεωμένο λογότυπο και νέα ιστοσελίδα.

Στη συνέχεια, οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στους χώρους των νέων γραφείων, στα οποία εντάσσεται ένα πραγματικών διαστάσεων διαμέρισμα του Ανατολικού Πύργου της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να μπει στο ίδιο το διαμέρισμα, να περιηγηθεί στους χώρους του και έτσι να αντιληφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπειρία που θα προσφέρει στους μελλοντικούς του αγοραστές. Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν υλικά κατασκευής για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μεταξύ τεσσάρων concepts για επαύλεις και τριών concepts για διαμερίσματα.

Σύντομα, όπως προανήγγειλε ο κ. Καραμοντάνης, θα ακολουθήσει με το ίδιο σκεπτικό και η ανέγερση νέων γραφείων πωλήσεων της εταιρείας και στην Αγία Νάπα.