Φόρμα αναζήτησης

Μάικ Σπανός: Δεν ενδιαφέρομαι για υπουργός Οικονομικών

Η τοποθέτηση του Μάικ Σπανού, μέσω του politis.com.cy, για τις φήμες των τελευταίων ημερών που τον φέρουν ως υποψήφιο για ΥΠΟΙΚ του Σταύρου Μαλά [...]

Read More...

Ο Μάικ Σπανός μετά από σχετική ερώτηση του politis.com.cy, ξεκαθαρίζει ότι ούτε προσεγγίστηκε ούτε και ενδιαφέρεται για τη θέση του Υπουργού Οικονομικών σε περίπτωση εκλογής του Σταύρου Μαλά στην Προεδρία.

Ερωτηθείς σχετικά εάν αληθεύουν οι φήμες ότι είναι ένας εκ των υποψηφίων για τη θέση του ΥΠΟΙΚ του Σταύρου Μαλά, ο κ. Σπανός απάντησε πως «προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν ούτε και ενδιαφέρομαι».

Διευκρινίζοντας τους λόγους για τους οποίους απορρίπτει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο κ. Σπανός σημείωσε ότι «ας μην θεωρηθεί περιαυτολογία αλλά πιστεύω ότι δεν ανήκω στη σφαίρα του συμβατού. Είμαι άνθρωπος των τομών και όχι μιας δεδομένης διαχείρισης. Εξάλλου πιστεύω ότι για τη θέση αυτή θα έπρεπε να τοποθετηθεί κάποιος νέος άνθρωπος».

Διαψεύσεις

Εξάλλου στέλεχος του επιτελείου Μαλά διέψευσε χθες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν σε σχέση με το άτομο που θα προταθεί να υπηρετήσει ως υπουργός οικονομικών της Κυβέρνησης του σε περίπτωση που την ερχόμενη Κυριακή εκλεγεί στην προεδρία. Ο Φιλελεύθερος έγραψε ότι φαβορί για τη θέση είναι ο καθηγητής οικονομικών του Πανεπιστημίου Κύπρου Σταύρος Ζένιος. Από την άλλη η ιστοσελίδα Reporter κατονόμασε τον  αναπληρωτή καθηγητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου  Κρίστη Χασάπη ως τον εκλεκτό του κ. Μαλά.  Σε ότι αφορά τον κ. Χασάπη πάντως έγιναν κάποιες βολοδοσκοπήσεις αλλά η συζήτηση δεν προχώρησε.

Χθες πάντως σε διάφορα ΜΜΕ κυκλοφόρησαν και άλλα ονόματα για τη θέση του υπουργού οικονομικών, όπως αυτά του Κίκη Καζαμία και του Μάκη Κεραυνού χωρίς όμως να επιβεβαιωθεί κανένα από αυτά.

Πηγή από το επιτελείο Σταύρου Μαλά δήλωσε στον Πολίτη ότι η ανακοίνωση του ονόματος του υπουργού οικονομικών θα λύσει πολλές απορίες σε σχέση με την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει ο κ. Μαλάς και την ίδια στιγμή θα δώσει ώθηση σε διάφορές ομάδες πολιτών να τον στηρίξουν.

 

Send this to a friend