Φόρμα αναζήτησης

Ημερίδα: Στο μικροσκόπιο οι πολιτογραφήσεις

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 16 Μαΐου και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο 'Αλφα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Ποιοι οι ομιλητές. [...]

Read More...

Το Κέντρο Φιλελευθέρων Κύπρου, με τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση για το «Πρόγραμμα πολιτογράφησης ξένων επενδυτών της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 16 Μαΐου και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο ‘Αλφα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Κατά τη συζήτηση θα παρουσιαστούν και θα εξετασθούν διαφορετικές οπτικές και προσεγγίσεις ως προς το πρόγραμμα, τις πρόνοιες του και τη διαδικασία που ακολουθείται, καθώς και τις επιδράσεις του, θετικές και αρνητικές, στην κυπριακή οικονομία. Ομιλητές της εκδήλωσης, που θα συντονίζει η δημοσιογράφος Κάτια Σάββα, θα είναι:

*κ. Μιχαήλ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (CIPA),

*Δρ Ζενιος – Καθηγητής της Διοικητικής Επιστήμης και Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

*Δρ Κληρίδης – Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κύπρου

*κ. Θεμιστοκλέους – Οικονομολόγος, Νομικός

Ο κάθε ένας από τους ομιλητές θα καταθέσει τη δική του ανάγνωση για το πρόγραμμα εξετάζοντάς το από διαφορετική σκοπιά και αφετηρία, ενώ θα δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να καταθέσει τις δικές του θέσεις και ερωτήσεις σε ένα ανοιχτό και ζωντανό διάλογο. Με την ημερίδα το Κέντρο Φιλελευθέρων Κύπρου προσφέρει το φόρουμ για την καταγραφή και ανταλλαγή απόψεων για το πρόγραμμα, το οποίο βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Send this to a friend