Φόρμα αναζήτησης

Η PwC Κύπρου ενισχύει την ομάδα της

Η PwC Κύπρου στηρίζει τους πελάτες της με την προσφορά υπηρεσιών, που θα τους βοηθήσουν στη μέγιστη αξιοποίηση των ευκαιριών της αγοράς. Σε αυτό το πλαίσιο, προχώρησε στην πρόσληψη του κ. Ανδρέα Θεοδοσίου και του κ. Μίνου Γεωργάκη ως Directors, καθώς του κ. Θωμά Πέτρου ως Ανώτερος Διευθυντής στο τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Τεχνολογίας. Επιπρόσθετα, η κ. Ολίβια Ματθαίου και ο κ. Πολύβιος Διονυσίου εντάσσονται στο δυναμικό του οργανισμού ως Ανώτεροι Διευθυντές στα τμήματα Υπηρεσιών Φορολογίας και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών αντίστοιχα. Η κ. Νάγια Ζιούρτη εντάσσεται ως Director στην Σ.Α. Ευαγγέλου & ΣΙΑ ΔΕΠΕ, πλήρες μέλος του διεθνούς δικτύου της PwC.

Με τη μακρά και πολύτιμη επαγγελματική τους εμπειρία, τα νέα μέλη της PwC, προσθέτουν αξία στον οργανισμό. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου κ. Ευγένιος Ευγενίου ανέφερε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα, τον Μίνω, τον Θωμά, την Ολίβια, τον Πολύβιο και την Νάγια οι οποίοι αποτελούν μια πολύ σημαντική και πολύτιμη προσθήκη στην ομάδα μας».

Ο Ανδρέας Θεοδοσίου διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό, στη διαχείριση και στην εφαρμογή έργων πληροφορικής ευρείας κλίμακας, στον τραπεζικό τομέα, όπως επίσης και σε παρόχους τεχνολογίας του τραπεζικού τομέα.  Στο παρελθόν εργάστηκε ως Διευθυντής Ανάπτυξης Λογισμικού σε τράπεζα, αλλά και ως Συνέταιρος Επαγγελματικών Υπηρεσιών στην NCR, όπου ηγήθηκε της πρωτοβουλίας για τη δημιουργία ενός Κέντρου Αριστείας MEA, για την υιοθέτηση ψηφιακών στρατηγικών σε φυσικά κανάλια.

Kατά τη διάρκεια της 19χρονης καριέρας του, ο Μίνως Γεωργάκης απέκτησε γνώσεις και εμπειρία στον κυβερνητικό τομέα, στον τομέα υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και στον τραπεζικό τομέα και αυτόν της κοινής ωφελείας. Πριν από την ένταξή του στην PwC, εργάστηκε για την IBM Ιταλίας στην Κύπρο, όπου κατείχε τον ρόλο του τοπικού αντιπροσώπου πωλήσεων. Ο Μίνως θα βοηθήσει τους πελάτες μας να αντιμετωπίσουν τα περίπλοκα επιχειρηματικά ζητήματα που τους απασχολούν, όπως ο στρατηγικός σχεδιασμός και η εκτέλεσή του.

Ο Θωμάς Πέτρου διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στην πρακτική εφαρμογή της τεχνολογίας στο επιχειρηματικό περιβάλλον, σε τεχνικά θέματα, στην ηγεσία ομάδων αλλά και στη διαχείριση έργων και προγραμμάτων, καθώς και στην υλοποίηση και πώληση έργων πληροφορικής σε επιχειρήσεις από όλους σχεδόν τους τομείς της οικονομίας, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Ξεκίνησε την καριέρα του στην PwC στον τομέα του Consulting στο Λονδίνο. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Κύπρο και εργάστηκε στην ομάδα της Axiom Consulting ως σύμβουλος, στην NCR όπου κατείχε πολλές και διαφορετικές θέσεις στις επαγγελματικές υπηρεσίες, αλλά και στη NewCytech ως Διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Η Ολίβια Ματθαίου είναι σύμβουλος σε θέματα διεθνούς φορολογίας, διαθέτοντας περισσότερα από 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε εταιρείες στην Κύπρο, τη Μέση Ανατολή και την Αυστραλία. Η Ολίβια εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων φορολογικών συμβουλών σε πολυεθνικές εταιρείες, και συγκεκριμένα κατά την εξαγορά και συγχώνευση εταιρειών καθώς και σε διασυνοριακές επενδύσεις.  Ξεκίνησε την καριέρα της στην Deloitte Κύπρου και αργότερα μεταφέρθηκε στην Deloitte LLP στο Ντουμπάι ενώ στη συνέχεια, διατέλεσε Ανώτερη Διευθύντρια στο τμήμα Διεθνούς Φορολογίας στην PwC στο Σίδνεϋ.

Ο Πολύβιος Διονυσίου είναι έμπειρος σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού με εμπεριστατωμένη γνώση στον τομέα της Υγείας. Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της PwC, ο Πολύβιος έζησε στο Λονδίνο, όπου δούλεψε στην ομάδα Στρατηγικής της PA Consulting Group και μετέπειτα στην ομάδα Στρατηγικής της KPMG UK, ως προϊστάμενος του τμήματος μοντελοποίησης στον τομέα της υγείας. Τα τελευταία δέκα χρόνια συνεργάστηκε με διάφορους οργανισμούς του NHS, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες για στρατηγικά και λειτουργικά θέματα. Πιο πρόσφατα, διετέλεσε σύμβουλος του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) στην Κύπρο σχετικά με τον οικονομικό σχεδιασμό των κρατικών νοσοκομείων υπό καθεστώς αυτονόμησης.

Η Νάγια Ζιούρτη μετά τις σπουδές της στη Νομική απέκτησε τον τίτλο της Νομικού Συμβούλου από το Ανώτατο Δικαστήριο και την Πιστοποίηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, στην οποία εργάστηκε για 8 χρόνια. Πριν από το διορισμό της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, δούλεψε σε αναγνωρισμένους νομικούς οίκους, εστιάζοντας στο εταιρικό δίκαιο, όπως επίσης και στον τραπεζικό & χρηματοπιστωτικό τομέα.  Διαθέτει εμπειρία στον τομέα συλλογικών επενδύσεων και οντοτήτων που ρυθμίζονται από την οδηγία MiFID ΙΙ.

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.