Φόρμα αναζήτησης

Η cdbbank επενδύει στην ενίσχυση των ψηφιακών υποδομών της

Η Τράπεζα προχωρεί στην εφαρμογή πρόσθετων ψηφιακών λειτουργιών με στόχο την ενίσχυση της συνολικής τραπεζικής εμπειρίας των πελατών της

Σε πολυεπίπεδη αναβάθμιση των ψηφιακών υποδομών της προχώρησε η cdbbank (Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως), με στόχο την έμπρακτη ενίσχυση των πελατών της εν μέσω των συνθηκών που διαμορφώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19 και την κάλυψη των αυξημένων καθημερινών τους αναγκών.

Η cdbbank αντιλαμβανόμενη τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα ψηφιακά κανάλια στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της, προχώρησε στην ενίσχυση της υπηρεσίας eBanking, αναβαθμίζοντας υφιστάμενες λειτουργίες και εισάγοντας παράλληλα καινούριες. Ενδεικτικά, η Τράπεζα εισήγαγε, μεταξύ άλλων, τη λειτουργία αυτοματοποιημένης διαχείρισης μισθοδοσίας, καθώς και τη δυνατότητα διενέργειας μαζικών πληρωμών, ακόμα και με διαφορετικές ημερομηνίες εκτέλεσης. Επιπλέον, στοχεύοντας στην περαιτέρω βελτίωση της τραπεζικής εμπειρίας η cdbbank προγραμματίζει την εφαρμογή πρόσθετων λειτουργιών εντός του τρέχοντος έτους.

Σε δηλώσεις του ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της cdbbank, Κώστας Αργυρίδης, ανέφερε πως η διασφάλιση της συνεχούς και απρόσκοπτης παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες της αποτελεί διαχρονικά  κορυφαία προτεραιότητα της Τράπεζας. «Η cdbbank, ως ένας χρηματοπιστωτικός οργανισμός µε ξεκάθαρα επιχειρηματική κατεύθυνση, προβαίνει σε σημαντικές ψηφιακές αναβαθμίσεις προκειμένου να διασφαλίσει την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της αλλά και να διευκολύνει ταυτόχρονα τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων της χώρας μας».

Παράλληλα, εξήγησε πως η εξάπλωση της πανδημίας συνέβαλε στην επιτάχυνση της υιοθέτησης της τεχνολογικής καινοτομίας σε  ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας. «Οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν» σημείωσε, «οδήγησαν στη μετεξέλιξη πολλών επιχειρήσεων, καθώς κλήθηκαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα με γρήγορους ρυθμούς. Σε αυτό το πλαίσιο, ο τραπεζικός τομέας ήταν από τους πρώτους που αξιοποίησε τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και τις αναδυόμενες χρηματοοικονομικές τεχνολογίες (fintech)», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αργυρίδης.

Την ίδια ώρα, σημαντική αύξηση παρουσίασε η χρήση καθώς και η έκδοση των νέων χρεωστικών καρτών της Τράπεζας, ενώ αξιοσημείωτος ήταν και ο αριθμός των ψηφιακών συναλλαγών. Αξίζει να σημειωθεί πως μέσω των χρεωστικών της καρτών η cdbbank προχώρησε στην παροχή, ουσιαστικών ωφελημάτων προς τους πελάτες της. Μεταξύ άλλων, η Τράπεζα δίνει τη δυνατότητα δωρεάν ανάληψης μετρητών σε ευρώ από οποιανδήποτε ΑΤΜ στην Κύπρο και τις χώρες της Ευρωζώνης, ενώ παράλληλα, προσφέρει ένα χρόνο επιπλέον εγγύηση στα προϊόντα που αγοράζονται μέσω των χρεωστικών της καρτών.

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.