Φόρμα αναζήτησης

Εκπτώσεις 20%-35% για πτήσεις Egyptair για Λάρνακα-Κάιρο κι όχι μόνο

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 17 Μαΐου έως 31 Μαΐου και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 17 Μαΐου έως 30 Ιουνίου. [...]

Read More...

 

 

Έκπτωση 20% στα εισιτήρια, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων για τις πτήσεις Αθήνα – Κάιρο, Αθήνα – Αλεξάνδρεια και Λάρνακα – Κάιρο, προσφέρει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου και μέλος της Star Alliance, η Εgyptair.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 17 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2018 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 17 Μαΐου έως και 30 Ιουνίου 2018.

Επιπλέον, η Egyptair προσφέρει 35% έκπτωση στα εισιτήρια όλων των πτήσεων από την Αθήνα κι από την Λάρνακα προς όλους τους προορισμούς με ενδιάμεσο σταθμό το Κάιρο. Ειδικότερα, η έκπτωση ισχύει για όλες τις κατηγορίες θέσεων (Economy και Business).

Υπενθυμίζεται πως για τους επιβάτες των συγκεκριμένων κρατήσεων, αλλά και όλων των άλλων κρατήσεων, η EGYPTAIR προσφέρει:

– Σε όσους θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης.

– Σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν σε ταξιδιωτικό πράκτορα ή στο www.egyptair.com

Send this to a friend