Φόρμα αναζήτησης

Διπλή διάκριση για τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Διπλή διάκριση έλαβε ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας στα Cyprus Tourism Awards 2019 που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στη Λευκωσία.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος της Λάρνακας κέρδισε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Integrated Advertising Campaign και το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία Sports & Adventure στα Cyprus Tourism Awards 2019, αφού αναγνωρίστηκε η ιδιαίτερα σημαντική συμβολή της διοργάνωσης για την Λάρνακα και τον κυπριακό τουρισμό γενικότερα».

Προστίθεται ότι «μετά από δύο μόλις χρόνια, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχει αναγνωριστεί διεθνώς για την εξαιρετική διοργάνωση και την προβολή της πόλης της Λάρνακας και της Κύπρου γενικότερα, κερδίζοντας δύο βραβεία στα φετινά κυπριακά βραβεία τουρισμού. Τα βραβεία προστέθηκαν στα δύο βραβεία που κέρδισε η διοργάνωση στα Sports Marketing Awards 2018 στην Ελλάδα, ένα χρυσό στην κατηγορία «Ατομικά Αθλήματα» και χάλκινο στην κατηγορία «Running & Live Well».

Ο Κώστας Ντάλτας, Εκτελεστικός Διευθυντής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας ανέφερε πως «όταν ξεκινήσαμε την διοργάνωση του Μαραθωνίου το 2017, αναγνωρίσαμε την παγκόσμια ανάπτυξη που έχει σημειωθεί στον αθλητικό τουρισμό και στο δρομικό κίνημα. Σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας και την υποστήριξη των χορηγών και των θεσμών της πόλης καταφέραμε να καθιερώσουμε μία διοργάνωση υψηλότατων προδιαγραφών που έχει απήχηση σε παγκόσμιο επίπεδο και προσελκύει 2,500 αθλητές και τουρίστες από πάνω από 75 διαφορετικές χώρες».

Ανέφερε ακόμα ότι «βραβεύσεις όπως αυτές στα Κυπριακά Βραβεία Τουρισμού 2019 μας ενθαρρύνουν να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο και να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο της Λάρνακας και στα επόμενα χρόνια».

ΚΥΠΕ