Φόρμα αναζήτησης

Cobalt Air: Πέρασε τον έλεγχο επιχειρησιακής ασφάλειας ΙΟSA

Η αεροπορική εταιρεία Cobalt Air ανακοίνωσε ότι έχει περάσει με επιτυχία τον έλεγχο επιχειρησιακής ασφαλείας ΙΟSA της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών ΙΑΤΑ, ο οποίος σχεδιάστηκε για να αξιολογεί τα συστήματα επιχειρησιακής διαχείρισης και ελέγχου των αεροπορικών εταιρειών.

Μέσα από τον εκτενή έλεγχο του ΙOSA σε όλα τα τμήματα και συστήματα ασφαλείας της εταιρείας, διαφάνηκε ότι η Cobalt είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας καταδεικνύοντας ότι αποτελεί πρότυπο ασφάλειας και ποιότητας.

Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Andrew Madar, επισημαίνοντας ότι η Cobalt είναι η μόνη κυπριακή αεροπορική εταιρεία που κατάφερε να επιτύχει την αναγνώριση για τήρηση των διεθνών προτύπων ασφαλείας από τον ΙΟSA.

«Το γεγονός ότι η εταιρεία μας έχει επιτύχει αυτόν τον άθλο, μέσα σε μόλις ένα χρόνο λειτουργίας, καταδεικνύει την τεχνογνωσία και τις ικανότητες των ανθρώπων που εργάζονται στην εταιρεία, αλλά και τις προοπτικές που έχει η Cobalt», τόνισε ο κ. Madar.