Ο «ταλαντούχος» Αρτέμης Σώρρας που θα έσωζε και την Κύπρο

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 22.10.2017
Ο «ταλαντούχος» Αρτέμης Σώρρας που θα έσωζε και την Κύπρο
O «Π» αποκαλύπτει το πόρισμα της Alvarez Marshal για την «προσφορά» διάσωσης της Κύπρου τις κρίσιμες στιγμές της περιόδου 2012-13

Το όνομα του Αρτέμη Σώρρα έχει συνδεθεί κυρίως με την πρόθεσή του… να σώσει το ελληνικό κράτος και τους Έλληνες από τα χρέη τους. Εμφανίστηκε μέσα στην κορύφωση της ελληνικής κρίσης ισχυριζόμενος ότι κατέχει 600 δισ. δολάρια (προϊόν κατοχής μετοχών της πάλαι ποτέ Τράπεζας της Ανατολής) κατάφερε να βρει χώρο στα ελληνικά ΜΜΕ –και σε σοβαρά Μέσα- έστησε ένα δίκτυο γραφείων σε όλη την Ελλάδα και δημιούργησε έναν στρατό οπαδών που τον στηρίζει ακόμη και σήμερα που διώκεται από την ελληνική Δικαιοσύνη με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Το μεγαλύτερο «επίτευγμά» του ήταν ότι το 2013 είχε καταφέρει να πετύχει δικαστική απόφαση που αναγνώριζε ότι δεν λέει ψέματα και ότι είναι πράγματι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων. Η συγκεκριμένη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών αναιρέθηκε αργότερα από τον Άρειο Πάγο.


Ο φυγόδικος, σήμερα, που καλούσε τους Έλληνες να μην πληρώνουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις γιατί μπορούσε να τις καλύψει ο ίδιος, επιχείρησε να σώσει και την Κύπρο στις πιο κρίσιμες ώρες της Ιστορίας της, τον Μάρτιο του 2013.


Την περασμένη Κυριακή ο «Π» δημοσίευσε σε αποκλειστικότητα αποσπάσματα από το βιβλίο του Πανίκου Δημητριάδη «A Diary of the Euro Crisis in Cyprus, Lessons for Bank Recovery an Resolution», στο οποίο περιλαμβάνεται και ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος τις πιο κρίσιμες ώρες της κρίσης του Μάρτη του 2013 παρουσιάστηκε ως ένας από μηχανής θεός.


Σε σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, την Πέμπτη 21 Μαρτίου, ο κ. Δημητριάδης, γράφει στο βιβλίο του, ότι ακούει τον τότε πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μάριο Κάρογιαν, να δηλώνει ότι ξέρει κάποιον που θέλει να δώσει 30 δισ. ευρώ: τον Αρτέμη Σώρρα. Γράφει ο κ. Δημητριάδης:


««Αν», είπε, «ξέρω κάποιον που έχει 30 δισ. ευρώ που θέλει να δωρίσει για να σώσει την Κύπρο;» Όλοι ήθελαν να μάθουν ποιος ήταν αυτός. Είχα ενημερωθεί γι' αυτό ακριβώς πριν από τη συνάντηση. Ο Πρόεδρος μου ζήτησε να ακούσω προσεκτικά την πρόταση του Καρογιάν και να το εξετάσω σοβαρά. Το όνομα αυτού του «γενναιόδωρου» προσώπου ήταν Αρτέμης Σώρρας (...) Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό συζητήθηκε ως σοβαρή πρόταση εκείνη την κρίσιμη στιγμή, αλλά οι πολιτικοί ηγέτες έδειχναν αρκετά απελπισμένοι για να εξερευνήσουν κάθε επιλογή ώστε να αποφύγουν αυτό που είδαν ως άδικο πρόγραμμα από την ΕΕ και το ΔΝΤ, ακόμη και αν ακουγόταν γελοία».


O κ. Δημητριάδης γράφει ότι είχε ενημερωθεί για την προσφορά του κ. Σώρρα λίγο πριν τη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, αναφέρει, του ζήτησε να ακούσει προσεκτικά την πρόταση του Καρογιάν και να την εξετάσει σοβαρά. Η συζήτηση έκλεισε γρήγορα, καθώς η «προσφορά» Σώρρα είχε τεθεί και νωρίτερα στη διάθεση της Κύπρου. Σε αυτό βοήθησε και ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο οποίος ήξερε ότι επρόκειτο για απάτη, καθώς ο «πολυεκατομμυριούχος» Σώρρας είχε ήδη χτυπήσει την πόρτα της Κύπρου…Από το 2012


Η ιστορία είναι διασκεδαστική, αλλά έχει μεγαλύτερο βάθος, καθώς η παρουσία του Αρτέμη Σώρρα έχει προϊστορία και δεν προέκυψε ξαφνικά το 2013. Ο Μάριος Καρογιάν δεν ήταν ο μοναδικός πολιτικός που είχε πλησιάσει. Είχε χτυπήσει το 2012 την πόρτα της κυβέρνησης Χριστόφια –με τον Δημήτρη Χριστόφια να συναντά τον Σώρρα. Αν και η πρόταση χρηματοδότησης της Κυπριακής Δημοκρατίας φάνταζε από την πρώτη στιγμή ότι δεν είχε λογική, δεν απορρίφθηκε ασυζητητί, αλλά ζητήθηκε να εξεταστεί, κάτι που έγινε από την Alvarez & Marsal που τότε εκτελούσε χρέη συμβούλου της Κεντρικής Τράπεζας, η οποία και συνέταξε σχετικό πόρισμα.


Ο «Π» παρουσιάζει σήμερα τα συμπεράσματα του πορίσματος, 44 σελίδων, της Alvarez & Marsal, το οποίο επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για μια φαιδρή περίπτωση. Χάρη σε αυτό το πόρισμα η συζήτηση της πρότασης Σώρρα τον Μάρτιο του 2013 έκλεισε γρήγορα, χωρίς να σπαταληθεί πολύτιμος χρόνος. Το ενδιαφέρον από την έρευνα της Alvarez & Marhal είναι ότι ο Σώρρας μάλλον αντιγράφει μια απάτη με παρελθόν στις ΗΠΑ, εμπλέκοντας ανυποψίαστους πολίτες σε δήθεν επενδυτικά σχήματα που δήθεν διαθέτουν διεθνείς συναλλαγματικές. Ως εργαλείο η έκδοση συναλλαγματικής χρησιμοποιείται στο διεθνές εμπόριο. Πρόκειται για μη τοκοφόρο γραπτή εντολή η οποία δεσμεύει ένα μέρος να καταβάλει ένα σταθερό χρηματικό ποσό σε ένα άλλο μέρος σε μια προκαθορισμένη μελλοντική ημερομηνία.Το πόρισμα


Το πόρισμα της Alvarez & Marshal, με ημερομηνία 2 Νοεμβρίου 2012, περιγράφει τα εξής:


-« Το Ίδρυμα END (End National Debt), το οποίο είχε ιδρύσει ο Σώρρας και υποτίθεται ότι κατείχε τα 600 δισ. δολάρια, δεν έχει ορατό ιστορικό. Ο πρόεδρός του, Εμμανουήλ Λαμπράκης, είναι ένας χειρούργος χωρίς μεγάλη επιχειρηματική εμπειρία, που ζει στο Κουίνς της Νέας Υόρκης. Έχει σοβαρά ποινικά και πολιτικά προβλήματα με όλες τις φορολογικές αρχές και έχει εναχθεί πολλές φορές. Ο Αρτέμις Σώρρας, ο «δικαιούχος» του END, δεν έχει ξεκάθαρο προσωπικό ή επιχειρηματικό προφίλ στις ΗΠΑ, τον Καναδά ή την Ελλάδα. Ο καθηγητής Οικονομικών στις ΗΠΑ, Θεόδωρος Καρυώτης, ο οποίος έδωσε μια γεύση αυθεντικότητας στον END (σ.σ. ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ), πρόσφατα (σ.σ. τον Σεπτέμβριο του 2012) παραιτήθηκε και αποστασιοποίθηκε τόσο από την οργάνωση όσο και από τους Λαμπράκη και Σώρρα, κατηγορώντας τους ότι ανήκαν σε μια νεοναζιστική οργάνωση».


-«Ο Anthony Diamond και το χρηματοπιστωτικό του ίδρυμα «Diamond & Diamond» που συνδέεται με όλα τα υποτιθέμενα οικονομικά έγγραφα έχει ιστορικό πλαστογραφίας, αδυναμίας εκπλήρωσης οικονομικών δεσμεύσεων, περιφρόνησης δικαστηρίου και ρυθμιστικών θεμάτων».


-«Ο Στίβεν Λούις Γουόσνι, ένας απατεώνας δικηγόρος που μπορεί να έχει προβλήματα ψυχικής υγείας, εμφανίζεται ως εκδότης διεθνούς συναλλαγματικής (IBOE). Ανάρτηση στο blog scambook.com τον Μάιο του 2012 αναγνώριζε τον Γουόσνι ως συνεργάτη ατόμου που εμπλέκεται σε δύο απάτες με χρήση IBOE και συμμετοχή σε δόλια επενδυτικά σχήματα. Ένα από αυτά φαίνεται να ήταν ένα «σύστημα προκαταβολής» που διερευνήθηκε από το Τμήμα Καταναλωτών και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Όρεγκον, με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων στον Sheldon Bell. Σε αυτήν την απάτη, «ο Bell υποστήριξε ότι είχε πρόσβαση σε 350 δισ. δολάρια που ήθελε να μοιραστεί με επτά εκατομμύρια ανθρώπους. Οι συμμετέχοντες ήταν υποχρεωμένοι να πληρώσουν 25 δολάρια ως διοικητικό τέλος και ο Bell θα κατέβαλλε στους συμμετέχοντες 900 δολάρια την εβδομάδα για επτά χρόνια. Φαίνεται ότι τουλάχιστον 7.480 άνθρωποι παρασύρθηκαν από την προσφορά του Bell».


Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Γουόσνι εμφανίζεται και σε απάντηση (με ημερομηνία 5 Απριλίου 2013) του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών σε αίτημα των ελληνικών αρχών και της Τράπεζας της Ελλάδας για να διερευνήσουν τα όσα ισχυριζόταν ο Αρτέμης Σώρρας.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του www.news247.gr, στις αρχές της Μασαχουσέτης είχαν υποβληθεί έγγραφα που «απεδείκνυαν» ότι τα 600 δισ. δολάρια εμπεριέχονταν σε πλαστά χρεόγραφα που διακινούσε ένας πρώην δικηγόρος ονόματι Στίβεν Λούις Γουόσνι, συνεργάτης του Σώρρα.


Ο εκδότης και υπογράφων τα ομόλογα είναι κάτοικος της πολιτείας της Ουάσιγκτον και το 2003 διεγράφη από τον Δικηγορικό Σύλλογο της πολιτείας ως ανίκανος να ασκήσει δικηγορία, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της πολιτείας, που φιλοξενείται στον επίσημο δικτυακό τόπο του συλλόγου.


Μετά τη διαγραφή του, και συγκεκριμένα στις 13 Αυγούστου του 2004, δήλωσε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος της Πολιτείας Ουάσιγκτον του οφείλει 2,8 τρισ. δολάρια για παραβίαση κοπιράιτ. Η δήλωση έγινε μέσω UCC (στα πλαίσια κωδικοποίησης των ομοιόμορφων πράξεων στην επικράτεια των ΗΠΑ χρησιμοποιείται ο κώδικας Uniform Commercial Code, που επιτρέπει στους πιστωτές να δηλώνουν οφειλές από οφειλέτες στο Τμήμα Οικονομικών της αντίστοιχης πολιτείας).


Τα 2,8 τρισ. δολάρια, που δήθεν αποτελούσαν την υποχρέωση του Δικηγορικού Συλλόγου της Ουάσιγκτον προς τον κ. Γουόσνι, είναι τα λεφτά που ισχυριζόταν ότι είχε στην κατοχή του ο Σώρρας…-«Η Red Panther Ltd., εγγεγραμμένη εταιρεία στις Σεϋχελλές, εμφανίζεται ως εκδότης των διεθνών συναλλαγματικών. Ως εκπρόσωπος της Red Panther εμφανίζεται πολίτης του Ηνωμένου Βασιλείου που ονομάζεται James Salmon, ο οποίος ήταν διευθυντής και γραμματέας βρετανικής εταιρείας με το ίδιο όνομα. Η εταιρεία αυτή φαίνεται να έχει διαλυθεί από τον Μάιο του 2011».-«Η προσφορά της END έχει απορριφθεί από την ελληνική κυβέρνηση ως «αστείο» και έχει παρουσιαστεί ευρέως στο διαδίκτυο ως απάτη. Το FBI, το οποίο συνεχίζει να προειδοποιεί το κοινό για τις απάτες που αφορούν ψεύτικους IBOEs, λέγεται ότι διεξάγει έρευνα για το END. Η Τράπεζα του Μόντρεαλ, η οποία υποστηρίζεται, από τον Όμιλο END, ότι είναι ο κάτοχος των κεφαλαίων, αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή».-«Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης και αναφορές σε blog, η END δήλωσε ότι είχε τοποθετήσει το πλήρες ποσό των κεφαλαίων της στην Τράπεζα του Μόντρεαλ. Ωστόσο, πηγές ελληνόφωνων blog ανέφεραν ότι όχι μόνο η τράπεζα δεν έχει καταθέσεις ύψους 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων (πόσω μάλλον σε έναν λογαριασμό), αλλά το συνολικό ποσό των καταθέσεων, των αποθεματικών και του αρχικού κεφαλαίου της εν λόγω τράπεζας ήταν μικρότερο από 150 δισεκατομμύρια δολάρια. Στην πραγματικότητα, αξιωματούχοι της τράπεζας εξεπλάγησαν και ανέφεραν ότι σχεδίαζαν να αναλάβουν νομική δράση εναντίον όσων εμπλέκουν το όνομα της τράπεζας σε αυτό το θέμα».-«Ελληνικό πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε ότι ο Σώρρας παραχώρησε δάνειο αξίας 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Αλαμπάμα για να βοηθήσει την κυβέρνηση να αποφύγει την πτώχευση. Η προσφορά, με ημερομηνία 16 Αυγούστου 2012, έγινε μέσω της δικηγορικής εταιρείας Bleakley, Platt & Schmidt, LLP με έδρα τη Νέα Υόρκη (αυτή είναι η ίδια εταιρεία που αντιπροσωπεύει τον Anthony Diamond στην κυπριακή υπόθεση».


Τα «μαγικά χαρτιά» τα Τράπεζας της ΑνατολήςΠώς ξεκίνησε η «αυτοκρατορία Σώρρα»; Σε μετοχές της πάλαι ποτέ Τράπεζας της Ανατολής, ενώ δήλωνε ότι κατείχε μια πατέντα που υποσχόταν ανεξάντλητη παραγωγή καυσίμων. Όλα, όμως, ξεκίνησαν με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, με τον Σώρρα να λέει ότι βρήκε στο μπαούλο της γιαγιάς του τέσσερις μετοχές αξίας 760 δισ. ευρώ έκαστη, τις οποίες και δώρισε στο Ελληνικό Δημόσιο.


Επίσης δημιούργησε το ίδρυμα ΕND (End National Debt) για να σώσει την Ελλάδα, την Αλαμπάμα των ΗΠΑ και την Κύπρο. Ο συνεταίρος του, Μανώλης Λαμπράκης, υποστηρίζει ότι ο Ελληνοαμερικανός «μεγιστάνας» Αρτέμης Σώρρας είναι κάτοχος απόκρυφης τεχνολογίας που γνώριζαν μόνο οι αρχαίοι Έλληνες…


Ο ιστότοπος www.iefimerida.gr, με ρεπορτάζ του Χρήστου Δεμέτη, έγραψε σχετικά:
«Σε συνέντευξη-παραλήρημα στις 15 Σεπτεμβρίου 2012, ο Μανώλης Λαμπράκης της οργάνωσης End National Debt υποστηρίζει ότι ο κ. Σώρρας πούλησε στις ΗΠΑ «ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με μια πολύ υψηλή τεχνολογία». Μυστική τεχνολογία καυσίμων που, όπως υποστηρίζει, γνώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες από την εποχή του Απόλλωνος! Το αντάλλαγμα για τα πνευματικά δικαιώματα της «πολύ υψηλής τεχνολογίας» των αρχαίων Ελλήνων; Τα 3 τρισ. της περιουσίας του κ. Σώρρα.
Ως απόδειξη αυτού του ισχυρισμού του, ο κ. Λαμπράκης υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί είχαν στείλει στο Διάστημα επί 17 μήνες ένα διαστημόπλοιο χωρίς καύσιμα. Υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες μας που πίστεψαν για λίγο τις εξωφρενικές θεωρίες του Σώρρα και του Λαμπράκη. Μάλιστα, από τη στιγμή που στο παραμύθι αναμείχθηκε και το όνομα του Θεόδωρου Καρυώτη, «κολλητού» του Ευάγγελου Βενιζέλου, υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και μέλος της END ώς τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, πολλοί θεώρησαν ότι στην υπόθεση υπάρχει μια δόση αληθοφάνειας! Ο Λαμπράκης μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε μαζί τους στις ΗΠΑ, όπου ταξίδεψε πέρυσι ως υπουργός Οικονομικών.


Είναι πάντως γεγονός ότι ο κ. Σώρρας συναντήθηκε με τον Δημήτρη Χριστόφια, Πρόεδρο της Κύπρου, προσπαθώντας να τον εξαπατήσει, λέγοντάς του ότι διαθέτει τα δισ. για να αποπληρώσει το χρέος της χώρας. Δεν έγινε πιστευτός και στράφηκε τότε στη σωτηρία της Ελλάδας!», τονίζεται σε σχετικό δημοσίευμα. Το ότι πρόκειται για απάτη τεκμηριώθηκε από το πόρισμα της Alvarez & Marshal.


Σε ό,τι αφορά την Τράπεζα της Ανατολής (Banque d'Orient), αυτή όντως υπήρξε. Ιδρύθηκε από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και τη γερμανική Nationalbank für Deutschland το 1904. Η τράπεζα συνέχισε και είχε τρία υποκαταστήματα, στη Θεσσαλονίκη, στη Σμύρνη και στην Αλεξάνδρεια. Το 1923, η τράπεζα έκλεισε το υποκατάστημά της στη Σμύρνη λόγω της Μικρασιατικής Καταστροφής. Η Μικρασιατική Καταστροφή ήταν καταστροφή για την τράπεζα, διότι το 1/3 του ενεργητικού της χάθηκε. Το 1932, η Εθνική Τράπεζα, με σύμβαση ειδικής εκκαθάρισης, απορροφά την Τράπεζα της Ανατολής. Ο σχετικός θόρυβος είχε υποχρεώσει την Εθνική Τράπεζα να προχωρήσει σε έκδοση ανακοίνωσης σε μια προσπάθεια να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.Σύμφωνα με τη σύμβαση συγχώνευσης (η οποία είχε εγκριθεί από τις γενικές συνελεύσεις των μετόχων των δύο τραπεζών), η Εθνική Τράπεζα ανέλαβε την υποχρέωση να καταβάλει στους μετόχους της Τράπεζας της Ανατολής ως τίμημα εξαγοράς το ποσό των 200 δραχμών (και όχι σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα) ανά μετοχή. Από το ποσό αυτό, οι 50 δρχ. ήταν το τίμημα εξαγοράς της πελατείας της Τράπεζας της Ανατολής (goodwill) και οι 150 δρχ. ήταν προκαταβολή έναντι του προϊόντος της ειδικής εκκαθάρισής της. Η ειδική εκκαθάριση ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο 1936 και το αποτέλεσμά της, όχι μόνο δεν κάλυψε τις προκαταβληθείσες 150 δρχ. ανά μετοχή, αλλά άφησε και «άνοιγμα» σε βάρος της Εθνικής Τράπεζας. Έτσι, πέραν των 200 δρχ. ανά μετοχή που αρχικά είχαν καταβληθεί, καμία άλλη καταβολή δεν έγινε, ούτε θα γινόταν στο μέλλον προς τους τέως μετόχους της Τράπεζας της Ανατολής (άρθρα VI και VIII σύμβασης συγχώνευσης).


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Υπουργός Ενέργειας: Ορόσημο το έργο €50 εκατ. από ΑΗΚ-Cyta για έξυπνους μετρητές
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπουργός Ενέργειας: Ορόσημο το έργο €50 εκατ. από ΑΗΚ-Cyta για έξυπνους μετρητές

Υπουργός Ενέργειας: Ορόσημο το έργο €50 εκατ. από ΑΗΚ-Cyta για έξυπνους μετρητές

ΗΠΑ: Ο Νετανιάχου θα συναντηθεί χωριστά αύριο με Τζο Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ο Νετανιάχου θα συναντηθεί χωριστά αύριο με Τζο Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις

ΗΠΑ: Ο Νετανιάχου θα συναντηθεί χωριστά αύριο με Τζο Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις

Συνελήφθη Ρώσος σεφ στο Παρίσι - Ύποπτος για πιθανό σαμποτάζ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων
ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη Ρώσος σεφ στο Παρίσι - Ύποπτος για πιθανό σαμποτάζ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

Συνελήφθη Ρώσος σεφ στο Παρίσι - Ύποπτος για πιθανό σαμποτάζ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

Το Ιατρικό Κέντρο Λεμεσού καταγγέλει μεροληπτική μεταχείριση υπέρ της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων - Ζητά παρέμβαση Δαμιανού
ΚΥΠΡΟΣ

Το Ιατρικό Κέντρο Λεμεσού καταγγέλει μεροληπτική μεταχείριση υπέρ της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων - Ζητά παρέμβαση Δαμιανού

Το Ιατρικό Κέντρο Λεμεσού καταγγέλει μεροληπτική μεταχείριση υπέρ της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων - Ζητά παρέμβαση Δαμιανού

Κινητοποιήσεις ακτιβιστών σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια - Ζητούν το τέλος των ορυκτών καυσίμων
ΚΟΣΜΟΣ

Κινητοποιήσεις ακτιβιστών σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια - Ζητούν το τέλος των ορυκτών καυσίμων

Κινητοποιήσεις ακτιβιστών σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια - Ζητούν το τέλος των ορυκτών καυσίμων