Φόρμα αναζήτησης

Λευκωσία: μονοδρόμηση της Καλλιπόλεως από σήμερα μέχρι και τις 18 Μαΐου

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, από σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου, μέχρι και τις 18 Μαΐου, 2019, στο πλαίσιο ανάπλασης της λεωφόρου Καλλιπόλεως, στην Λευκωσία, η λεωφόρος Καλλιπόλεως θα είναι μονοδρομημένη με κατεύθυνση προς την λεωφόρο Λεμεσού, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Εθνικής Φρουράς, μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την λεωφόρο Λεμεσού.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων από την λεωφόρο Λεμεσού προς την λεωφόρο Καλλιπόλεως. Η τροχαία κυκλοφορία από την λεωφόρο Λεμεσού προς την λεωφόρο Καλλιπόλεως θα διοχετεύεται μέσω της οδού Εθνικής Φρουράς.

Την Κυριακή, 19 Μαΐου, 2019, από τις 7.00 το πρωί, μέχρι τις 7.00 το βράδυ, η λεωφόρος Καλλιπόλεως, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Εθνικής Φρουράς, μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την λεωφόρο Λεμεσού, θα μονοδρομηθεί στην αντίθεση κατεύθυνση, δηλαδή από την λεωφόρο Λεμεσού προς την λεωφόρο Καλλιπόλεως.

Η τροχαία κίνηση από την λεωφόρο Καλλιπόλεως προς την λεωφόρο Λεμεσού θα διοχετεύεται μέσω της οδού Εθνικής Φρουράς.

Την Κυριακή, 26 Μαΐου, 2019, η οδός Εθνικής Φρουράς θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την λεωφόρο Καλλιπόλεως, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Χαλκοκονδύλι, από τις 7.00 το πρωί, μέχρι τις 7.00 το βράδυ, λόγω των εργασιών.

Η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω των παρακείμενων δρόμων.

ΚΥΠΕ