Φόρμα αναζήτησης

Βροχερός ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Τοπικές βροχές αναμένεται να έχουμε το σαββατοκύριακο κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

O καιρός μέχρι την Κυριακή: 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους  31 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ το Σάββατο και την Κυριακή αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση κατά το τριήμερο για να κυμανθεί μέχρι την Κυριακή κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.