Φόρμα αναζήτησης

Βιωματικό εργαστήρι Παν. Κύπρου για τους νεοεισερχόμενους μεταπτυχιακούς φοιτητέςΜεγάλη επιτυχία σημείωσε το δέκατο πέμπτο (15ο) ετήσιο βιωματικό εργαστήρι που διοργάνωσε το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου, 2020 στον χώρο της πανεπιστημιούπολης. Παρόλο που τα πρωτόκολλα προστασίας από τον κορονοϊό περιόρισαν φέτος τις δυνατότητες διεξαγωγής κάποιων δραστηριοτήτων, αυτό δεν εμπόδισε τους νεοεισερχόμενους φοιτητές να εμπλακούν με ζήλο σε διαγωνισμούς, παιχνίδια και ομαδικές ασκήσεις που τους ανέθεσαν έμπειροι εκπαιδευτές.

Σκοπός του βιωματικού εργαστηρίου ήταν η γνωριμία των νέων φοιτητών του Προγράμματος ΜΒΑ μεταξύ τους, αλλά και με μέλη της διεύθυνσης και του προσωπικού, η καλλιέργεια και εμπέδωση ομαδικού πνεύματος, η οικοδόμηση εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης, καθώς και η εμπειρική εξοικείωση με βασικές διοικητικές αρχές που διδάσκονται στο Πρόγραμμα, όπως η ηγεσία, η επικοινωνία, ο προγραμματισμός, ο συντονισμός και ο σωστός καταμερισμός εργασίας. Με πνεύμα ομαδικότητας και αγαστής συνεργασίας, οι νέοι μεταπτυχιακοί φοιτητές ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις ποικίλες προκλήσεις που τους τέθηκαν και βίωσαν έτσι μια ωφέλιμη εκπαιδευτική εμπειρία σ’ ένα ευχάριστο κλίμα, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευρηματικότητα και προσαρμοστικότητα στις ιδιάζουσες ανάγκες των περιστάσεων.

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ Πανεπιστημίου Κύπρου κατέχει διεθνή διαπίστευση ποιότητας από τον οργανισμό European Foundation for Management Development (EFMD Accredited), καθώς και από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ). Το Πρόγραμμα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία μεταπτυχιακά προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.  Εφαρμόζοντας σύγχρονες, καινοτόμες και πρακτικές μεθόδους εκπαίδευσης, το Πρόγραμμα ΜΒΑ έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες στον διαχρονικό του σκοπό για παροχή υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακής εκπαίδευσης – εφάμιλλου αυτής διεθνώς καταξιωμένων σχολών διοίκησης – σε επαγγελματίες που στοχεύουν σε διοικητική σταδιοδρομία. Σημαντικός αριθμός αποφοίτων του Προγράμματος στελεχώνουν επάξια θέσεις ευθύνης στα ανώτερα και ανώτατα κλιμάκια της διοικητικής ιεραρχίας εταιρειών σε όλους τους τομείς της οικονομίας και σε τμήματα δημόσιων υπηρεσιών.

Πληροφορίες για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου μπορείτε να λάβετε από την ιστοσελίδα www.mba.ucy.ac.cy και στα τηλέφωνα  22893600, 22893630 και 22893632.

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.