Φόρμα αναζήτησης

Βιασμός 21χρονης με νοητική υστέρηση σε οίκο ευγηρίας

Τη φρίκη των βιασμών και των άσεμνων επιθέσεων από δύο τρόφιμους οίκου ευγηρίας στον οποίο διέμενε και η ίδια, φέρεται να ζούσε 21χρονη με νοητική υστέρηση και ψυχιατρικά προβλήματα. Το πλέον σοκαριστικό είναι ότι ως ύποπτος συνελήφθη και ο γιος του ιδιοκτήτη του οίκου, ο οποίος εργάζεται εκεί ως επιστημονικό προσωπικό, ο οποίος επίσης φέρεται να την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά τόσο εντός όσο και εκτός του ιδρύματος. Φέρεται επίσης να ήταν το άτομο που πρώτο ξεκίνησε αυτή την εκμετάλλευση.

Το μαρτύριο της 21χρονης κράτησε περίπου 4 μήνες (άρχισε ένα μήνα μετά την παραπομπή της στο ίδρυμα επειδή κρίθηκε ότι σε αυτό θα μπορούσε να ακολουθεί σωστά τη φαρμακευτική της αγωγή) και τερματίστηκε όταν κατάφερε να διαφύγει και να μεταβεί πεζή στον κηδεμόνα της. Αφού εξιστόρησε σε αυτόν τα όσα συνέβησαν, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο μόλις προχθές κατέστη δυνατόν να της ληφθεί γραπτή κατάθεση επειδή αναμενόταν η σύμφωνη γνώμη κυβερνητικού ψυχιάτρου. Αμέσως μετά την κατάθεση οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν και χθες δικαστήριο διέταξε την οκταήμερη κράτησή τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 21χρονη στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι περίπου ένα μήνα μετά την παραπομπή της στον οίκο ευγηρίας, ο γιος του ιδιοκτήτη τής παραχώρησε το μπάνιο του προσωπικού του ιδρύματος και ενώ πλενόταν, ο ύποπτος εισήλθε σε αυτό και τη βίασε. Κατάγγειλε επίσης πως όταν το εν λόγω πρόσωπο έβγαζε νυχτέρι, της επιτίθετο άσεμνα και την εξευτέλιζε τραβώντας την από τα μαλλιά, ενώ το ίδιο έπραττε και όταν τη μετέφερε για να κάνει κάποια ψώνια ή να πάει σε γιατρό.
Για τους δύο τρόφιμους του ιδρύματος υποστήριξε ότι με τον έναν από αυτούς

γνωρίστηκε όταν της πρότεινε να καπνίσουν κάνναβη και από εκείνη τη στιγμή, δελεάζοντάς την με τον ίδιο τρόπο, πήγαινε στο δωμάτιό του. Εκεί ο ύποπτος την βίαζε ή της επιτίθετο άσεμνα χωρίς τη θέλησή της, ενώ κάποιες φορές την χαστούκιζε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, και γι’ αυτό φοβόταν να απομακρυνθεί. Στην παρουσία του εν λόγω προσώπου και συγκεκριμένα στο δωμάτιό του, η 21χρονη βιάστηκε και από τον τρίτο ύποπτο.

[bsa_pro_ad_space id=2][bsa_pro_ad_space id=1]