Φόρμα αναζήτησης

Βελάρης: Ο κ. Κοτζιάς έπρεπε να ντρέπεται (ηχητικό)

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βελάρης απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Κοτζιά για «ανθελληνισμό», είπε πως «δεν θα πέσω στο επίπεδό αυτό» [...]

Read More...

Δεν θέλησε να μπει στην ουσία της υπόθεσης αναφορικά με το τεμάχιο που δώρισε η Μονή Κύκκου στο Ελληνικό Δημόσιο ο συνήγορος της Μονής, Κώστας Βελάρης.

Σε δηλώσεις του στον «Πολίτη 107.6» ωστόσο ανέφερε πως ο κ. Κοτζιάς από το 2015, όταν και ανέλαβε υπουργός, μέχρι και το 2017 δεν σκέφτηκε ότι η διαφορά αυτή ίσως προκαλέσει ζημιά στις σχέσεις Κύπρου-Ελλάδας, «ούτε ότι ίσως προκαλέσει αισθήματα πικρίας από μία θυγατέρα προς τη μητέρα».

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα και Κύκκος σε «ιερό πόλεμο»

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βελάρης απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Κοτζιά για «ανθελληνισμό», είπε πως «δεν θα πέσω στο επίπεδό αυτό» προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα δεν είναι ο Κοτζιάς». Παράλληλα, διερωτήθηκε «τι συμπεριφορά είναι αυτή υπουργού Εξωτερικών; Έπρεπε να ντρέπεται». Ακόμη, ο κ. Βελάρης ανέφερε πως «οι τύχες των παιδιών μας μπορεί να τυγχάνουν χειρισμού από ανθρώπους σαν τον Νίκο Κοτζιά. Αυτό με ανησυχεί πραγματικά. Ελπίζω οι υπεύθυνοι σε αυτή χώρα να αξιολογήσουν σωστά τον Κοτζιά και την οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να δώσει σε αυτή τη χώρα και ενδεχομένως την οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να της προξενήσει».

 

Send this to a friend