Φόρμα αναζήτησης

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα εγκλήματα του «Ορέστη»

Εκτενείς αναφορές στις δολοφονίες γυναικών στην Κύπρο κάνουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Το Reuters καταγράφει τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, παραθέτοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Αρχηγού της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου, αλλά και τις καταγγελίες του Λούη Κουτρουκίδη για ολιγωρία των αρχών στη διερεύνηση των εγκλημάτων.

Από την πλευρά του το Sputnik αναφέρει ο δράστης προσέγγιζε τα θύματά του μέσω μίας σελίδας γνωριμιών, προσθέτοντας ότι ο 35χρονος εργάζεται στην Εθνική Φρουρά.

Η βρετανική Daily Mail αναφέρεται στον πρώτο «Κύπριο serial killer», ενώ παραθέτει και τις δηλώσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού που κάλεσε τον Αρχηγό της Αστυνομίας και τον υπουργό Δικαιοσύνης να παραιτηθούν.

Παράλληλα, η Sun εστιάζει στις προσπάθειες των αρχών για εντοπισμό της 6χρονης Sierra, κόρης της Mary Rose, καθώς και άλλων πτωμάτων που ενδεχομένως να βρίσκονται στο Μιτσερό.

Τέλος, ο Independent κάνει λόγο για ένα έγκλημα που συντάραξε την κυπριακή κοινωνία, ενώ καταγράφει και την εκδήλωση που πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή η κοινότητα των Φιλιππινέζων που βρίσκονται στην Κύπρο.