Φόρμα αναζήτησης

Το «αντίο» του Ανδρέα Αγγελίδη – Αποχωρεί από τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας

Τις ευχαριστίες του προς όλους όσους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια, εκφράζει μέσω γραπτής του δήλωσης ο Ανδρέας Αγγελίδης, ο οποίος αποχωρεί από τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας.

H δήλωση του Ανδρέα Αγγελίδη:

Αποχωρώντας από το κρίσιμο πόστο του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τη δημοσιογραφική οικογένεια και τους υπόλοιπους συντελεστές της ενημέρωσης, για την αγαστή συνεργασία.

Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό αισθάνομαι ότι όλα αυτά τα χρόνια – και δεν ήταν λίγα – μπορέσαμε μαζί να συμβάλουμε στην ενημέρωση της κοινής γνώμης με αντικειμενικότητα και εγκυρότητα.

Ως επικεφαλής του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων νιώθω ότι διαχειρίστηκα την επικοινωνία και πληροφόρηση εκ μέρους της Αστυνομίας, ως υψηλής αξίας δημόσιο αγαθό, με σοβαρότητα και υπεύθυνο τρόπο έναντι των πολιτών και δίκαιο τρόπο έναντι των Μ.Μ.Ε.

Χαίρομαι γιατί είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τους Αρχηγούς Αστυνομίας και την ανώτατη ηγεσία, με γνώμονα την πιο έγκυρη επικοινωνία και την οικοδόμηση σχέσεων με την κοινωνία, στο πλαίσιο μιας ανθρωποκεντρικής προσέγγισης. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συναδέλφους, φίλους και συνεργάτες μου στο Γραφείο, για τη συνεργασία και τη συνεχή αναβάθμιση των μορφών σύγχρονης επικοινωνίας. Εργαστήκαμε σαν ομάδα και δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Αποχαιρετώ τον κόσμο της επικοινωνίας γεμάτος εμπειρίες από όλο το φάσμα της αποστολής της Αστυνομίας, αφού είχα ευκαιρίες συνεργασίας με όλα τα τμήματα και τις υπηρεσίες μας.

Τώρα, θα συναντιόμαστε σε νέο ρόλο και καθήκοντα, πάντοτε για την ασφάλεια και προστασία των πολιτών.