Φόρμα αναζήτησης

Την δολοφονία της Maricar παραδέχτηκε ο Μεταξάς

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης δολοφονιών αλλοδαπών γυναικών από τον 35χρονο κατά συρροή δολοφόνο. Όπως πληροφορείται ο «Π» ο Ν. Μεταξάς παραδέχτηκε σήμερα στους ανακριτές την δολοφονία της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Η σύνδεση του Νίκου Μεταξά με την εξαφάνιση και τη δολοφονία της 29χρονης Maricar έγινε μέσω των αρχείων του 35χρονου αφού σε αυτά βρέθηκαν η φωτογραφία της ταυτότητας της 29χρονης, αλλά και στοιχεία που καταδεικνύουν ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της.

Ο  35χρονος παραδέχτηκε επίσης στους ανακριτές τον διπλό φόνο μιας μητέρας και της ανήλικης της κόρης από τη Ρουμανία. Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι η διπλή δολοφονία αφορά την 36χρονη LIVIA FLORENTINA BUNEA και την 8χρονη κόρη της ELENA NATALIA BUNEA οι οποίες ελλείπουν από την οικία που διαμένουν στην Λευκωσία από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Εξάλλου σήμερα καθ΄υπόδειξιν του 35χρονου η αστυνομία εντόπισε πτώμα στο πεδίο βολής της Ορούντας. Το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη.