Φόρμα αναζήτησης

ΤΕΠΑΚ: Δεν εξελέγη ο «εκλεκτός» του Προέδρου

Τον διορισμό του Δρ. Πανίκου Φιλίππου στην θέση του Προέδρου του Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ προτείνει η σύγκλητος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. [...]

Read More...

Τον διορισμό του Δρ. Πανίκου Φιλίππου στην θέση του Προέδρου του Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ προτείνει η σύγκλητος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η απόφαση πάρθηκε κατά την διάρκεια ειδικής συνεδρίας της Συγκλήτου, η οποία έλαβε χώρα το πρωί.

Ενώπιον της συνεδρίας, παρουσιάστηκαν δύο υποψήφιοι οι οποίοι παρουσίασαν τις θέσεις του και απάντησαν σε ερωτήσεις που τέθηκαν από τους καθηγητές. Πρόκειται για τους Δρ. Πανίκου Φιλίππου και Άδωνη Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι ο πρόεδρος της ναυτιλιακής εταιρείας Interorient. Στην βάση της παρουσίασης, με 15 ψήφους υπέρ του κ. Φιλίππου έναντι 10 υπέρ του κ. Παπαδόπουλου, η σύγκλητος πρότεινε προς τον Πρόεδρο τον διορισμό του Δρ Πανίκου Φιλίππου ως νέου πρέδρου του Συμβουλίου του πανεπιστημίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Άδωνης Παπαδόπουλος διορίστηκε στο Συμβούλιο του ΤΕΠΑΚ πρόσφατα μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβούλιου. Θεωρήθηκε ως ο εκλεκτός του Προέδρου της Δημοκρατίας, για να αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Στάθη Παπαδάκη στην προεδρία.

Send this to a friend