Φόρμα αναζήτησης

Στα ύψη αύριο ο υδράργυρος- Δείτε την πρόγνωση μέχρι το Σάββατο

Σε υψηλότερα για την εποχή επίπεδα θα σκαρφαλώσει αύριο ο υδράργυρος με την θερμοκρασία να φτάνει στο εσωτερικό τους 37 βαθμούς.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής  υπηρεσίας μέχρι και το Σάββατο 

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα  βόρεια παράλια νότιοι, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα βόρεια παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά αργότερα ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται, από το απόγευμα, αραιή σκόνη.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ η αραιή σκόνη αναμένεται να υποχωρήσει το Σάββατο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση μέχρι την Παρασκευή, παραμένοντας όμως πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, για να πλησιάσει τις μέσες κλιματολογικές τιμές.