Φόρμα αναζήτησης

Αντάλλαξαν βολές Φαίδωνος-Σιζόπουλος- Νέες καταγγελίες (Vid)

Δεν έμεινε στην καταγγελία περί παρέμβασης Σιζόπουλου για τουρκοκυπριακή περιουσία που κατέχει στην Πάφο ο ζωγράφος Ανδρέας Χαραλαμπίδης ο Φαίδωνας Φαίδωνος.

Μιλώντας σήμερα στο ΡΙΚ ο Δήμαρχος Πάφου κατήγγειλε ότι η εταιρεία του Προέδρου της ΕΔΕΚ πώλησε τεμάχια δηλώνοντας άλλο χρηματικό ποσό στοn φόρο. 

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος απέρριψε τα όσα του καταλογίζει ο Δήμαρχος Πάφου και αναφέρθηκε σε εικονικά δάνεια εταιρείας της οποίας ο Δήμαρχος Πάφου ήταν υπάλληλος. Ο κ. Σιζόπουλος αναφέρθηκε επίσης στο εργοστάσιο χρυσού διερωτόμενος αν ο Δήμαρχος Πάφου είχε κάνει κάποια παρέμβαση.

Παράλληλα, ο Μαρίνος Σιζόπουλος απευθυνόμενος στον κ. Φαίδωνος διερωτήθηκε γιατί δεν τον κατήγγειλε στο ΤΑΕ. 

Ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε ότι πριν από ένα μήνα έλαβε στοιχεία ενώ παραδέχθηκε ότι ήταν υπάλληλος της εταιρείας που ανέφερε ο Μ. Σιζόπουλος. 

Σχετικά με την  αναφερόμενη εταιρεία, ο κ. Σιζόπουλος σημείωσε για τον κ. Φαίδωνος: «Ποιανού ήταν υπάλληλος τότε; Ήταν ή δεν ήταν υπάλληλος της εταιρείας; Γιατί δεν κατήγγειλε τότε και το κάνει τώρα; Ή μήπως κάποιοι άλλα λεφτά έδιναν σε αυτούς που αγόραζαν και άλλα δήλωναν στην εταιρεία τους και καρπώνονταν τη διαφορά;».

Επί της ουσίας ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανέφερε τα έσαδα από το τεμάχιο είναι όλα στον Φόρο Εισοδήματος και κάλεσε τον Δήμαρχο να προσέχει τις δικές του δραστηριότητες.