Φόρμα αναζήτησης

«Σπαρτιάτης» και αρχαία Ελληνίδα Θεά παντρεύτηκαν στην Αγία Νάπα

Ο γαμπρός έχει ελληνική καταγωγή από τον πατέρα του ενώ η νύμφη από τη μητέρα της» ενώ το ζευγάρι εξέφρασε την ευχή «η Θεά του Ερωτα, η Αφροδίτη να π [...]

Read More...

Ένας διαφορετικός πολιτικός γάμος τελέστηκε σήμερα στο Δήμο Αγίας Νάπας αφού ο γαμπρός ήταν ντυμένος Έλληνας Σπαρτιάτης στρατιώτης, ενώ η νύφη ντύθηκε αρχαία Ελληνίδα Θεά.
 
Ο λόγος για ζευγάρι από το Λίβανο το οποίο, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση «ανέβηκαν σήμερα τα σκαλιά του Δημοτικού Μεγάρου Αγίας Νάπας για να τελέσει τον πολιτικό του γάμο. Πρόκειται για τους Richard και Roxanne Saaiby Kolfat,  οι οποίοι επέλεξαν να ντυθούν, στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους με αρχαιοελληνικές ενδυμασίες, κλέβοντας τις εντυπώσεις όλων των παρισταμένων».

Φωτογραφία: ΚΥΠΕ
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο γαμπρός έχει ελληνική καταγωγή από τον πατέρα του ενώ η νύμφη από τη μητέρα της» ενώ το ζευγάρι εξέφρασε την ευχή «η Θεά του Ερωτα, η Αφροδίτη να προστατεύσει το γάμο τους».
 
Όπως ανέφεραν οι νεόνυμφοι «οι λόγοι που τους ώθησαν να επιλέξουν τις συγκεκριμένες ενδυμασίες για την ημέρα του γάμου τους ήταν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι χώρα με μεγάλη ιστορία στον έρωτα, την ομορφιά και τη δύναμη και το ότι τελούσαν τον γάμο τους στο νησί της Αφροδίτης, της Θεάς της ομορφιάς».

Send this to a friend