Φόρμα αναζήτησης

Σε Κάντιλακ ο Ακιντζί για τους εορτασμούς της 15ης Νοεμβρίου

Ο πρόεδρος και αντιπροσωπεία των συνταξιούχων αξιωματικών στρατού της Τουρκίας βρίσκονται στα κατεχόμενα ενόψει των εορτασμών για την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους στις 15 Νοεμβρίου και όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, συναντήθηκαν σήμερα με τον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Η είδηση ωστόσο που έχει κάνει αίσθηση και αναμεταδόθηκε σε τ/κ ιστοσελίδες από την εφημερίδα Χακίν Σεσί, είναι ότι ο κ. Ακιντζί για πρώτη φορά φέτος δεν θα χαιρετίσει τον κόσμο που θα συγκεντρωθεί για την παρέλαση, από στρατιωτικό όχημα – όπως έκαναν όλοι οι Τ/κ ηγέτες και ο ίδιος μέχρι πέρυσι – αλλά από μια Κάντιλακ.

Πρόκειται, όπως αναφέρεται, για ένα αυτοκίνητο – αντίκα, τύπου Κάντιλακ και αυτό διαπιστώθηκε στην χθεσινή πρόβα που έγινε στο χώρο όπου θα γίνει η παρέλαση την Παρασκευή. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις, επικαλούμενη την Χαλκίν Σεσί, στην πρόβα ως το αυτοκίνητο που θα μεταφέρει τον «πρόεδρο» – όπως αναφέρεται ο Τ/κ ηγέτης – εμφανίστηκε όχι ένα στρατιωτικό τζιπ αλλά μια παλαιού τύπου Κάντιλακ.