Φόρμα αναζήτησης

Πυροσβεστική: Ανταποκρίθηκε σε 18 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 23ης Αυγούστου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 24ης Αυγούστου 2019 ανταποκρίθηκε σε 34 κλήσεις για βοήθεια ,18 πυρκαγιές ,11 ειδικές εξυπηρετήσεις και 5 ψευδείς κλήσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η ώρα 07.56 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα, ιδιωτικής εταιρείας το οποίο βρισκόταν σε κίνηση στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, παρά την έξοδο Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, Κονιά, Πάφος. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 08.15. Το όχημα μάρκας IVECO VAN , υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Ο οδηγός στην προσπάθεια του να κατασβήσει την πυρκαγιά εισέπνευσε καπνούς και μεταφέρθηκε προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος το οχήματος.

Η ώρα 22.48 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα σε ανοικτό χώρο στάθμευσης παρά την οδό Αποστόλου Παύλου, στη Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23.10. Το όχημα μάρκας Range Rover υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Η ώρα 23.03 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στάθμευσης στην οδό Γεωργίου Α΄ στη Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23.18. Το όχημα μάρκας NISSAN MARCH με αριθμούς εγγραφής HAH422, υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.